IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полифункционалният лак за нокти

5 август 2014 08 00

Приложенията му ще ви изненадат

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Лакът за нокти е задължителен аксесоар в козметичния ви несесер. Той не само се грижи за визията на вашите нокти, а и може да се окаже практично „оръжие”, което да ви спаси в непредвидени ситуации.

Ето и за какво още би ви послужил чудесно:

Предпазва бижутата

На мода все още са бижутата с много ситни камъчета и апликации. Често обаче те са залепени недобре и падат, което разваля цялостния вид на аксесоара. Когато си купите ново бижу и забележите, че камъните му не са прикрепени с обков, вземете безцветен лак-заздравител и бързо минете повърхността на предмета. Можете да го използвате и за декорации на обувки и колани по същия начин.

Спира разпространението на бримки

Чорапогащниците са досадно нещо и често запарват краката и ни карат да се чувстваме некомфортно. Но те са и необходимост за завършения ви тоалет, особено при по-студено време. Малко са майсторките, които могат да се разхождат цял де в тях без да им нанесат някакво поражение. И все пак по-хитрите дами знаят, че един безцветен лак може лесно да спре разпространението на бримката. Достатъчно е да замацате малката дупчица с лака и вече няма да се тревожите, че ще се сдобиете с грозна и безкрайна бримка.

Добавят цвят към вашите аксесоари

Купили сте си пластмасова едноцветна гривна, но в даден момент ви писва да я носите, защото вече ви се струва безлична. Не бързайте да я хвърляте, а проявете малко въображение и я разкрасете с някоя и друга шарка с помощта на различни лакове.

Боядисайте ключовете си

Оцветете с лак ключовете си в различен цвят. Не само това ще ви помогне лесно да различите кой за къде е, а и ще ги направи по-интересни и готини.

Залепете плика

Пликовете за писмо се залепват с едно наплюнчване. И все пак има по-упорити хартии, които колкото и да плюнчите, не се затварят напълно. Проблемът е лесно решим с един пласт безцветен лак.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Edna ( преди 9 години )
ПОлифункционален?! Скучнооо е, бе момичетаааа, пишете злеее.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар