IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да прикриете любовните белези

18 август 2014 07 16

Те не са за очите на всеки!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В леглото задръжките е по-добре да останат настрана. Палуването под завивките обаче е нещо интимно и не трябва да излиза от спалнята.

Ето защо след бурната нощ по-добре да прикриете любовните видими белези, за да не се чувствате некомфортно в офиса например и да избегнете любопитните въпроси и погледи.

Тези няколко трика ще ви помогнат да заличите следите…поне през деня:

Лед

Ледът е сред най-големите ви съюзници при подобна ситуация. Студенината успява да разсее синките и зачервяванията, оставени от неговите зъби и нокти. Бързо сложете няколко кубчета лед в плик или кърпа и ги притиснете към нараненото място. Задръжте там поне 15 минути. Ако ви стане прекалено ледено, опитайте да потъркате нежно мястото с изстудена лъжица.

Грим

Фон дьо тенът е пръв приятел на жената, когато трябва да се заличат несъвършенствата по тялото и лицето. След като сте дезинфекцирали мястото и сте го оставили да изсъхне, намажете с фон дьо тен, който е поне един тон по-светъл от кожата ви. Може да покриете отгоре и с пудра.

Четка за зъби

Не се изненадвайте мнозина го правят. Вземете чисто нова четка с по-твърд косъм и внимателно разтъркайте посиненото и зачервено място. Така ще повишите циркулацията на кръвта и цветът ще избледнее, а отокът ще намалее. Не натискайте прекалено силно, за да не постигнете обратен ефект.

Подходяща дреха

Ако нямате време да преминете към предходните „домашни лечения” по-добре изберете дреха, която да прикрие „щетите”. Ако полото не върши работа, не се колебайте да декорирате тоалета с шал или масивно бижу.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )