IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

24-часови гърди дават реално усещане за силиконови импланти

19 ноември 2014 10 27

Процедурата е хит в Америка и няма странични ефекти

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Много дами прибягват до пластичната хирургия с цел да си увеличат бюста.

Най-разпространеният метод са силиконовите импланти, които по препоръка на спциалистите трябва да се подменят на няколко години.

Често жените се спират на големи размери и след време прибягват до повторна операция, с която да ги намалят или повдигнат. Те получават представа за новата си визия с помощта на компютърни графики, ала след поставянето им чувството е различно. За да се минимализира тази разлика и представителките на нежния пол реално да придобият представа как биха изглеждали с нов бюст и колко точно тежи, специалистите разработиха специална корекция, която кръстиха “ваканционни гърди”.

Тя представлява поставяне на натриев хлорид под формата на инжекция в бюста, който подува гърдите, но трайността му е не повече от 24 часа. За това време клиентката може да види нагледно как ще изглежда след поставянето на импланти и как ще се чувства.

Корекцията струва между 2500 – 3500 долара, а поставянето на течността, която постепенно се абсорбира от тялото, е не повече от 20 минути.

„Натриевият хлорид се абсорбира от тялото. Процедурата е перфектна за жени, които са заети и не могат да отделят време за импланти в момента. Тя дава реално усещане за тежестта и размера на гърдите, след една хирургическа корекция” , сподели д-р Норман Роу пред ABC News.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари