IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Операция на зърната – новият хит!

3 септември 2017 13 15

Какви са тенденциите в тази посока

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Все повече звезди захвърлиха сутиена и гордо позира по зърна с и без дрехи. Това накара милиони дами по света да се загледат в тази част от тялото си и дори да се подложат на операция за коригирането ѝ, Норман Роу, пластичен хирург член на Американския борд на пластичните хирурзи в Ню Йорк.

„Хората се вглеждат все повече в детайлите и искат да подобрят всяка част на тялото си. През последните 6 месеца забелязвам сериозен фокус върху зърната на гърдите.

„Пациентите ми идват със снимки на знаменитости като Риана и Кендъл Дженър и искат да носят прозрачни и прилепнали дрехи без сутиен като тях. За целта ме молят да коригирам зърната им и някои не се ограничават само до формата, а искат и да сменят цвета им", добави експертът.

Норман разкри още, че подобни манипулации са минимално инвазивни. Хирургът е изненадан, че някои жени дори идват с желанието да уголемят зърната си.

„Имах няколко пациентки, които ми споделиха, че искат зърната им да се отличават повече изпод банския.

Тенденцията в момента е такава, че всички искат зърната им да прозират и да бъдат подчертани", коментира модата Роу.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари