IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота без стрес по Коледа

12 ноември 2013 11 24

Ето как да дадете малко красота на любимите си хора по празниците и то без да се напрягате

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Интересно е как повечето от нас планират месеци по-рано къде ще посрещнат Нова година, а подаръците за коледните празници оставят за последния момент. Някои козметични фирми предвидливо пуснаха вече свои коледни оферти и сред тях наистина може да откриете хубави неща на добра цена. Пък не е задължително да ги подарявате на някой друг. Подарете ги на себе си!

Спестете си коледния стрес и надникнете в света на ароматите и красотата на Орифлейм. Шведската козметична компания е посветила доста страници в ноемврийския каталог на продукти, които ще зарадват доста дами.

Комплект „Красиво тяло“: Подхранващ крем за ръце и тяло „Мед и мляко“ Злато, 250 мл.: Овлажняващ крем за душ „Мед и мляко – Злато, 200 мл. Цена на комплекта 14.90 лв.

Можете да избирате между комплект „Красиво тяло“ (крем за тяло и душ гел с мед и мляко) и комплект „Парти блясък“ (лак и червило за нокти с блестящия паладий).

Комплект „Парти блясък“; Лак за нокти и червило Power Shine Palladium с частици паладий; Цена 13.90 лв.

Изключително атрактивни са и комплектите парфюм и крем за тяло със същия аромат, защото те гарантират, че ще ухаете прекрасно през целия ден. Доверете се на линията на Деми Мур за Орифлейм – „Златен блясък“.

Спрей дезодорант More by Demi – 6,50 лв; Масло за тяло More – 9.50 лв. Комплект „Златен блясък“: Крем за душ More, Парфюмна вода More by Demi, Кутията е подарък при поръчка на комплекта; Цена: 39,90 лв.

Всички дами знаят, че хубавите четки за грим са скъпи и често карат с една от тях месеци, ако не и години. Затова и комплект четки в красива кутия ще бъде неочакван, но доста полезен подарък.

Кутия за четки за грим; Цена 11.90 лв.

В случая кутията е декорирана с красива дантела и това я превръща в още по-бляскав подарък.

Времето лети, така че не чакайте последния момент, за да се превърнете в Дядо Коледа!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари