IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът ухае на динамика, свежест и амбиция

8 май 2014 13 48

Орлин Павлов представи три нови аромата на Avon

Орлин Павлов представя трите аромата на Avon Sport Снимка: Avon

Орлин Павлов представя трите аромата на Avon Sport Снимка: Avon

Един от най-харесваните български мъже представи новата линия аромати за Avon.

Орлин Павлов е лице на козметичната марка у нас, но със своя активен начин на живот е перфектният вдъхновител на много мъже да ухаят на динамика, свежест и целеустременост. Именно такива усещания носят новите три аромата на линията Avon Sport – Action Kick, Dynamic Fresh и Bold Focus.

Съвременният мъж е активен и за да бъде успешен се налага да съчетава работа, спорт и удоволствие. Орлин Павлов доказва, че балансира успешно в ежедневието си с тези три страни на лайфстайла си. Това е и основното послание на колекцията Avon Sport – вдъхновена е от неустоимата сила и чар на активния мъж, който всеки ден се изправя пред хиляди предизвикателства, но никога не спира на едно място и постоянно надскача себе си.

Това е възможно, ако във всяка една ситуация мъжът е пълен с енергия. Точно както самият Орлин, който се беше прибрал от едномесечно турне в Америка само няколко часа преди официалното представяне на линията Avon Sport, но нищо не издаде умората му.

Орлин Павлов и Юлия Златанова Снимка: Avon

„Макар да не е най-известното ми хоби, спортът е неразделна част от моето ежедневие. Денят ми винаги започва със сутрешен джогинг и рядко минава без здравословна доза фитнес упражнения.“, споделя лицето на серията Орлин Павлов. „Радвам се, че Avon видяха в мен именно този успял активен мъж! За мен това значи, че се справям с предизвикателствата, които понякога дори сам поставям пред себе си.“

Енергичният мъж ухае на аромата Dynamic Fresh, в който парфюмеристите са комбинирали нотки на цитрусови плодове, ледена свежест и чист мускус.

Градският активен мъж освобождава пълния си потенциал с уханието Action Kick – ароматът на сандалово дърво, кардамон и здравец.

Истински силният мъж е фокусиран в постигането на своите цели и пленява с аромата Bold Focus. Ароматът на босилек, ветивер и палмово дърво вдъхва увереност и сила.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

13 ( преди 9 години )
Дано е така! Само да не е на чесън, пот и мръсни чорапи :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )