IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изглеждате по-добре по бански

11 август 2014 08 43

Малки стъпки за голям резултат

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако искате да се чувствате уверени и секси на плажа или край басейна, трябва да имате нужната подготовка. Само по този начин ще получите най-добрата форма, която позволява вашата фигура.

Тъй като вече е разгарът на лятото, трябва да действате бързо и целенасочено. За щастие, има няколко малки детайла, които ще ви помогнат да изглеждате повече от страхотно по бански. Ето и кои са те:

1. Не яжте повече, отколкото имате нужда. Когато сте на плажа, голяма част от тялото ви е под прицел. Включително и коремът. Той няма как да бъде плосък, ако се храните с повече храна, отколкото всъщност имате нужда. Не забравяйте, че трябва да консумирате храна с големината на вашия юмрук. Наблягайте на храни с висока хранителна стойност като ядки, сушени плодове и кисело мляко.

2. Пийте много вода. Да бъдете хидратирани определено е една от най-важните стъпки за красиво тяло в бански. Започнете да пиете повече вода от обичайното, ако можете поне седмица преди да заминете за море. Хидратацията е много важна за загубата на тегло. Също така избягвайте да пиете твърде много кафе и алкохол, тъй като те имат обратния ефект. Вода с лед и резен лимон ще ви охлади напълно.

3. Яжте по-малко солени храни. Вярвате или не, една солена закуска може да съсипе начина, по който изглеждате през целия ден на плажа. Намаляването на приема на солени храни е добра идея през цялата година, но най-вече през лятото и времето, когато сте на почивка. Тогава подуването по-трудно се скрива, а както е известно, солта задържа вода в организма.


4. Тренирайте интензивно. Няма значение, че по принцип не сте фенове на фитнеса. Ако десетина дни преди почивката си започнете да тренирате интензивно, ще намерите разлика в тялото си. Разбира се, не може да постигнете чудеса, но мускулите ви ще изглеждат по-тонизирани, а вие ще се чувствате по-уверени.

5. Подгответе се с малко тен. Отидете няколко пъти на солариум или пък използвайте лосион за тяло с бронзиращ ефект. По-тъмният тен прикрива по-добре несъвършенствата на кожата, а и тялото ви изглежда по-слабо. Не забравяйте да хидратирате добре кожата си.

6. Намерете перфектния бански. Избирането на подходящ бански е изключително важно за цялостната ви визия. Съобразете се с модела, с който тялото ви изглежда най-добре, а не с модела, който най-много ви харесва. Важно е да подчертаете предимствата си и да омаловажите недостатъците. Цветът също е важен, така че внимавайте и с него.

7. Използвайте масло за тяло. Когато кожата е хидратирана и с блестящ ефект, вашето тяло изглежда още по-добре. Това е чудесно, защото вече имате допълнителна причина да не забравяте слънцезащитния крем! Нанасяйки го по-често, правите кожата си по-блестяща, красива и защитена.

8. Не забравяйте детайлите. Конската опашка например, може да направи фигурата ви да изглежда по-слаба. Плажните обувки на платформи пък са чудесен начин да прибавите някой и друг сантиметър към височината си. Не забравяйте и слънчевите очила!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
едва ли всяка жена ги спазва...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар