IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Факти за красотата от Кейт Мос

28 юни 2016 14 20

Супермоделът споделя интересен опит

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато стане въпрос за красота, няма как да не се обърнем за съвет към супермоделите.

Те са жените, които не просто изглеждат добре, но и са се превърнали в емблематични образи за това, какво се смята за красиво в днешно време.

Освен това, моделите са жените, които имат достъп до най-новите тенденции и най-добрите екипи от гримьори, дизайнери и фотографи. Какъв по-добър извор на съвети?

Днес селектирахме за вас любопитни и малко познати факти за красотата на Кейт Мос, защото тя наложи нов вид на индустрията и се държи на върха и до днес.

1. Първото червило, което Кейт Мос си купила, било златно

„Бях на 8 години“, споделя супермоделът. Тя добавя, че го е носила на училищна дискотека, просто защото на тази възраст не е излизала много по други места.

2. В момента тя носи повече грим, отколкото някога преди е носила

„Не носех толкова много и не знаех много за грима, но сега съм запозната повече. Мога да си гримирам окото. Очите, имам предвид. Двете очи!“. Моделът добавя, че обръща повече внимание на гримовете, отколкото преди.

3. Червените килими я притесняват, но има лек

„По-щастлива съм на модния подиум.“, споделя моделът. Кейт Мос разкрива, че клюкарстването и разговорите с нейната гримьорка преди събитие я успокояват.

4. Дъщеря ѝ, Лила Грейс, вече е пристрастена към красотата

„Лила е обсебена с гримовете. Знае как да си къдри миглите и си прави веждите. Понякога даже тя ме гримира, вместо да е обратното“.

5. Любимата си рокля Кейт Мос взима от съсед

Моделът нарича роклята „много странно откритие“. „Съседът ми остави бележка на вратата, с която казва „Имаме Thea Porter – искаш ли я?“. И аз се съгласих.“.

6. Кейт Мос има навик да „дъвче“ червилото си

„Ако аз мога да нося червило, значи всеки може“, казва моделът. „Буквално го сдъвквам. Не знам защо, просто го изяждам“.

7. Тя предпочита да носи червила в нюд палитра по концерти

Вместо яркочервено червило, Кейт Мос предпочита естествените цветове. „По-добри са за целуване на много хора зад кулисите“, споделя моделът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Лина ( преди 7 години )
До Анонимен: Кейт Мос има безлична физиономия камо ли да бъде модел за красота.Понякога се чудя какви критерии за красота имат някои хора и особено тия които пишат такива глупости.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Факти за красотата от Кейт МосФакт номер 1: Кейт Мос даже не е минавала покрай думата "красота".Край на статията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Uma ( преди 7 години )
Кой е превеждал този текст? Много е зле преводът, дразни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар