IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кюлотите се завръщат в модния гардероб

8 ноември 2013 08 30

Предлагаме ви няколко варианта на стилно приложение на широките панталони с дължина над глезена

Снимка: fashionising.com

Снимка: fashionising.com

Забелязахме една открояваща се тенденция за сезон пролет-лято 2014, която можем с голям успех да приложим и в този сезон. Това е моделът на широк панталон с дължина над глезена, като в него разпознаваме определено влиянието на мъжкия стил в дамския гардероб. С панталона с широки крачоли може да персонализирате визията си, и то в няколко стила. Този модел панталони е познат под името кюлоти, което ние свързвахме години наред с различни видове мъжко бельо.

Изненадващото му завръщане го прави част от дамския шик гардероб. Още през пролетта на 2013 година го видяхме като смело застъпен в круизните колекции на Chloe и на Louis Vuitton.

Имаме подозрения, че именно Виктория Бекъм върна към моден живот този модел панталони, след което тази тенденция бе прегърната от модни блогъри и фенове на модата. Днес скъсените панталони са актуален моден елемент в гардероба на съвременната делова жена, но със същия успех присъстват и в стила за ежедневието.

Кюлотите носят усещането за строгост и сериозност, но едновременно с това широките крачоли създават впечатление за линия на пола, което разширява комбинациите с обувки и блузи в различни стилове.

За да се вдъхновите за своя стил и идеи как да носите този тип панталон, разгледайте галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари