IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С един клик – три стила

17 март 2014 07 00

Вижте как бързо и лесно избрахме три стила за пролетните дни от онлайн магазин

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Факт е, че в последните няколко модни сезона все повече модни последователки намират своите находки не по време на обиколки по магазините, а в онлайн шопинг.

Онлайн магазините са истински изгодна и приятна алтернатива на пазаруването, когато целта ви е да изградите вашия индивидуален образ.

Първо, защото възможността да откриете нестандартен модел от дрехата, която търсите е много голяма. И второ, защото вероятността да сте уникална с този модел е 100%-ова.

Опитните клиенти в онлайн магазините знаят, че няма нищо по-удобно от това магазинът да работи 24 часа в денонощието. А когато страницата на сайта е подредена и ви улеснява максимално, удоволствието е голямо.

Един от сайтовете за електронна търговия, в който ние редовно откриваме именно такива находки, е http://fashionsupreme.bg

Големите маркови разпродажби в сайта са идеалният момент, в който с минимални разходи може да комбинирате елементи за стила си от глава до пети.

Сравнителните модели, които се предлагат от сайта, когато изберете дреха или аксесоар, който ви харесва, също улесняват избора. Фактът, че не може да пипнете материята и да направите проба също не е проблем – може да пробвате и да върнете това, което не ви харесва.

Онлайн магазинът http://fashionsupreme.bg предоставя възможност за директни контакти по телефон, а доставките са от 3 до 5 работни дни. Това е мястото, в което може да намерите своето модно съкровище на цени с намаления до -75%.

Избрахме три варианта на стил за предстоящите летни дни – за уикенда, за офиса и за вечерно парти. С изгодните намаления в момента, комбинациите се оказаха наистина изгодни. Затова е лесно решението да поръчаме и алтернативни аксесоари за избраните от нас рокли.

Първата визия е за лежерните дни през уикенда или за разходките в слънчевите дни с приятелки. Тоталната тенденция Nude намира приложение не само в грима. Докосната от слънчевите лъчи, кожата придобива мек златист тен, на който бежовата рокля и обувки, както и златистото колие биха изглеждали съблазнително.

 

Рокля RVL, 159 лв., 59,89 лв.; колие Locher`s, 113.68 лв., 47.18 лв.; обувки от кафява кожа с анималистичен принт 6NEl, 49.17 лв.; чанта с къси дръжки Isabella Rhea, 527.24 лв., 116.83 лв.

 

Втората визия е за офиса – не е задължително да затваряте индивидуалността си в строги линии и материи. Черно и бяло е перфектното съчетание за деловия свят. А червеното червило е силно женско оръжие, към което съвсем подходящо може да добавите аксесоари в същия цвят.

Рокля в черно и бяло Body Doll, 176,40 лв., 65.44 лв.; чанта от червена капитонирана кожа Isabella Rhea, 546.84 лв., 124.24 лв.; обувки на висок ток от червена кожа Issimo, 68.92 лв.; обици Guess, 137 лв., 69.89 лв.

Третата визия от Fashionsupreme.co.uk съвсем в духа на вечерното настроение подчертава женската природа на съблазнителка. Актуалната дантела е много женствена и аристократична материя, която открихме и във вариант на обувки. Червено и черно в комбинация с дантела – семпъл модел с ярки детайли.

 

Рокля от дантела с червена подплата Body Doll, 166.60 лв., 62.66 лв., обици с перли и черни камъни Joy pearls,  192.08 лв., 49.80.; обувки от дантела 6NEL, 83.63 лв.; чанта от плетена кожа с дълга дръжка от метал BISSU, 42.85 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Iveto123 ( преди 10 години )
Благодаря за интересните предложения! Обожавам модата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
добра идея, за пръв път чувам за този магазин
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар