IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите метализирана пола

21 март 2014 07 40

Тази нова тенденция намира приложение и за деня, и за вечерта

Снимка: streetstyle.creatorsofdesire.com

Снимка: streetstyle.creatorsofdesire.com

Една от най-смелите тенденции за пролетта е метализираният ефект на дрехите. На пръв поглед наистина изглежда доста смело да носите такива дрехи, но ако направите няколко експеримента, веднага ще се влюбите в тази нова модна визия.

Всъщност метализираните тъкани в гардероба ни дават голяма свобода за комбинации, които могат да стоят съвсем подходящо дори за официален дрескод. Така че, смело се оглеждайте за сребърни и златни сияния по дрехите.

Ние ви предлагаме два варианта за комбинация с пола с метален златен ефект. Тя е практична и доста модерна, а визиите с нея ще направят излъчването ви дръзко и различно.

За вечеря и клуб

Разбира се, първият повод, за който може да се сетите, че е подходяща метализираната минипола, това е нощният клуб. Но в комбинация с черна кожа това съчетание веднага придобива по-сдържано излъчване. Така може да отидете на вечеря с приятели, дори на първа среща. Бялата риза внася баланс, който може да запазите, като се лишите от бижута. Сам по себе си блясъкът е достатъчно привличащ погледите. Металните малки акценти по обувките и чантата също.

Минипола от метализирана материя H&M, 59.90 лв.; риза с дължина до талията Zara, 69.95 лв.; яке от черна кожа 3suisses.bg, 280 лв.; клъч от черна кожа Just Cavalli от totallyerectedstore.com, 435 лв.; сандали на висок ток от черна кожа H&M, 149 лв.

За уикенд и разходка

Съвсем нестандартна, но много носима е комбинацията от метализирана пола със спортни елементи. Контрастният стил прави това съчетание много носимо. За да приглушите метализирания блясък, може да използвате силни цветове на аксесоарите, като зеленото колие или анималистични принтове в спортните обувки. Цветът на спортната блуза е неутрален, за да създаде впечатление за лекота на силуета. С тази визия няма да останете незабелязани, но пък ще се чувствате едновременно комфортно и модерно.

Минипола от метализирана материя H&M, 59.90 лв.; спортна блуза H&M, 44.90 лв.; колие от зелени пластмасови кубчета Zara, 45.95 лв.; шапка с козирка Bershka, 29.95 лв.; кецове с анималистичен принт Just Cavalli от totallyerectedstore.com, 480 лв.

Отдавна модните блогъри са открили за себе си силата на сияйните материи, които комбинират по неочакван начин. Почерпихме вдъхновение от тях, но сме убедени, че вие ще успеете да изобретите още свежи идеи за собствената си индивидуалност. Комбинация с тишърт превръща тази дреха в елемент от ежедневния стил, а с риза и обувки на ток може да се чувствате свободни да се впишете във всеки дрескод за вечерта.

Снимки: blog.shopkoshka.com, callejeandolamoda.blogspot.com, wethepeoplestyle.com, sheheartsthehighstreet.co.uk, shoplesnouvelles.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
То пък едни крака... Вярно, слабички, ама само първата не изглежда кривокрака :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 10 години )
сребристата пола с дънковата риза мн ми харесва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Iveto123 ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
ако имах такива крака, щях да нося...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар