IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жълт акцент за лятото

27 май 2014 07 20

Два варианта за деликатно присъствие на жълтия цвят в стила ви за летните дни

Снимка: carolinesmode.com

Снимка: carolinesmode.com

Няма как да не поговорим за жълтия цвят в този период от годината. Разбира се, не са много жените, които го носят с лекота и самочувствие. Или пък тези, които го избират за преобладаващ цвят на гардероба им. Жълтият цвят има особено въздействие и способността да кара някои недостатъци на фигурата да изпъкват, а тенът на лицето да се променя до неузнаваемост.

Вярно е, че като цвят не е много удобен за носене – не може да го използвате често, защото се набивате на очи, също така комбинациите с него изискват въображение, освен това е трудно да си го представите в много стилни ситуации. Но напоследък много слънчеви нюанси привличат погледите, а дори по червения килим някои звезди разходиха жълтите си рокли със самочувствие. Наоми Кембъл избра жълтото за една от роклите на партито за рождения си ден в Монако. Не е зле да направите усилие, за да използвате позитивната енергия на жълтия цвят в гардероба си.

Наоми Кембъл избра жълт цвят за роклята си за партито за рождения си ден тази година в Монако. Снимка: Getty

Най-лесният начин за това е с аксесоарите. Освен това повечето нюанси на жълтото са изключително подходящи за мургавата кожа през лятото. По-лесно този нюанс се използва в ежедневния стил, когато може да си позволите да сте фриволна и небрежна. Кокетна кукленска рокля в черно е чудесен фон за сандали в неоново жълто, които се комбинират съвсем актуално със същия неонов нюанс, но на розов цвят за чантата.

Рокля от трико и тюл Zara, 69.95 лв., чанта от розова гума Versace Jeans от totallyerectedstore.com, 225 лв., сандали с неонови каишки H&M, 19.90 лв.

Жълтият цвят може дискретно да се включи и в деловия гардероб, като това все пак се отнася за по-свободен дрескод в офиса. Летен стил с три четвърти шорти, риза, балеринки и жълта чанта е съвсем подходяща комбинация за деловия делник, след което с лекота може да продължите вечерта на по питие с приятели.

Риза с двуцветен ситен принт Mango, 75 лв.; шорти от черна вискоза H&M, 44.90 лв., чанта с къси дръжки от жълта кожа Miss Sixty от Totallyerectedstore.com, 213 лв., балеринки от черна кожа H&M, 69.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Демотиватор ( преди 9 години )
Ми то малко на патешки дрисък мяза тва жълтото!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Обожавам жълто! И не ми трябват никакви тенденции, нося си го постоянно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )