IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Банският прикрива недостатъците на фигурата

3 юли 2014 11 31

Знаете ли какво по тялото си да скриете и как да го направите само с бански?

Jeremy Scott SS 2014 Снимка: Getty

Jeremy Scott SS 2014 Снимка: Getty

Ако сте притежателка на почти перфектна фигура, значи единствената ви грижа е как да я съхраните за възможно най-дълъг период. И въпреки всичко, когато избирате дрехи, се съобразявате с техния силует и с това как ви стоят. Това е сравнително лесна задача за дамите с идеална фигура, но доста по-трудна за тези, които имат специфични форми и недостатъци. Целта им е не само да ги прикрият, но и да изберат тази линия, която да променя излъчването им.

Летният сезон е истинско предизвикателство за тези дами. Банските са малка, но съществена за визията ви дреха. Изборът на бански е сложен процес, който изисква да познавате много добре както своето тяло, така и особеностите на различните модели бански и как те променят формите ви. За да ви улесним, ви предлагаме няколко основни варианта.

Малки гърди
Ако главният ви проблем е малкият бюст, всичко е ясно. Важно е да намерите начин да акцентирате именно върху него. Това най-лесно може да направите с модел с горнище, което повдига бюста тип push up. Важно е също да изберете и цвят, който визуално уголемява формите.

Бански от две части Eurofala от Fashionsupreme.bg, 45.33 лв.

Проблемна талия
При тази особеност на формите на тялото ви, добре е да избирате цял бански, който визуално слива отделните граници между горната и долната част на тялото ви. Съществуват модели, чиято кройка дори позволява да се вталява визуално ширината на талията.

Цял бански 3suisses.bg, 88.90 лв.

Пищни бедра
По принцип според много мъже това не е недостатък, но голяма част от жените не ги устройва да притежават пищни форми в тази част на тялото си. За да балансирате визуално фигурата, избирайте горнище, което е с широка презрамка, минаваща зад врата. Така ще уголемите визуално ширината на раменете си, което ще внесе баланс с ширината на бедрата. А силуетът на фигурата ви ще се доближи максимално до „пясъчен часовник“.

Бански от две части H&M, 34.90 лв. – сутиен, 19.90 лв. – бикини.


Къс торс
Това е проблем, който лесно може да се разреши с цял бански. Избирайте такъв, който да оформя силуета ви в дължина – да вталява в талията и да е с дълбоко V-образно деколте.


Цял бански с V-образно деколте Nicole Olivier от Sentiment.bg, 299 лв.

Много слаба фигура
Има жени, които все пак желаят да изглеждат по-апетитно и да имат по-пищни форми, отколкото в действителност притежават. За тази цел най-подходящ е бански с горнище тип банду – без презрамки с волани и широка лента.

Бански в две части от Sentiiment.bg (цена в онлайн магазина)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Който има недостатъци, да си ги прикрива.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
не знам дали банския би помогнал, ефектът е минимален
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар