IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберем бански според фигурата?

30 май 2016 13 00

„Да“ и „Не“ според формите

Снимка: Zimmermann

Снимка: Zimmermann

Решихме най-сетне да сложим край на едно от най-стресиращите изживявания, свързани с лятото и пазаруването – търсенето на перфектния бански костюм.

Всички искаме да изглеждаме безупречно на плажа и със сигурност тази задача може да отнеме много време, средства и нерви.

Представяме на вашето внимание един от ключовите методи да се справим добре и да не съжаляваме за избора си – съобразете се с фигурата си.

Подробно описание на всякакви форми и техниките за прикриване на недостатъците и подчертаване на предимствата можете да прочетете тук.

1. Крушовидно тяло

Вие сте със силно подчертани извивки, характеризиращи фигурата с пищни бедра и по-малък бюст. Известните дами с такива форми са Бионсе и Дженифър Лопес.

Какво да търсите?

Най-важно за вас е да балансирате пропорциите и да заложите на покриване на задните части. Долнище с висока талия или горна част с привличащи вниманието акценти и детайли са добър вариант. За цял бански е добре да заложите на атрактивни принтове в разноцветни комбинации.

2. Голям бюст

Вие можете да се похвалите с това, че олицетворявате мечтата на всеки мъж – пищен и красив бюст, подобно на София Вергара и Кейти Пери.

Какво да търсите?

Имате нужда от подкрепа, която да откриете в горната част от банския костюм. Избягвайте всякакъв тип къдри или ресни върху чашките и се стремете да акцентирате върху долната част на тялото.

3. Малък бюст

Фигурата ви е такава, че имате по-малък бюст и това оптически смалява цялата горна част на тялото ви. Звезда, която е с този тип фигура е Кейт Хъдсън.

Какво да търсите?

По-малък бюст изисква по-малко подкрепа, затова можете да търсите бански костюми с по-малко покритие или инкрустации, принтове и всякакви други елементи, които създават илюзията за обем на гърдите.

4. Атлетично тяло

Формата на атлетичното тяло се характеризира с по-малко извивки и по-скоро равни части както горе, така и долу. Подобна фигура имат звезди като Камерън Диас, Джесика Бийл и Дженифър Анистън.

Какво да търсите?

Най-полезният и хитър ход, който можете да предприемете, е играта с извивките. Бански костюми с по-малко покритие помагат да създадете илюзията за повече извивки и пищност. За вас добър вариант са всякакви принтове, ресни, къдри, бродерии и инкрустации.

5. Тяло с коремче и паласки

Дамите с такава конструкция обикновено имат ябълковидно тяло и качват килограми най-вече върху средната част.

Какво да търсите?

Без значение дали искате да покриете тялото или просто да изглеждате по-слаби в коремната област, със сигурност имате много варианти. За бански в две части е добре да търсите бикини с висока талия, които ще оформят тялото. За цял бански търсете модел, който има ресни на деколтето – това ще измести фокуса на правилното място.

6. Тяло с много извивки

Вашата фигура има по много от всичко – голям бюст, задни части и бедра. Звездите, които могат да се похвалят с такива тела са Скарлет Йохансон и Ким Кардашян.

Какво да търсите?

Банският костюм за вас трябва да подчертава извивките ви, но и да осигурява подкрепа и покритие. Добре е бикините ви да бъдат с тънки ленти или връзки. Асиметричните дължини също са много подходящи, както и ретро дизайнерските решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Rumiana ( преди 7 години )
Полезна информация,само дето нищо няма ,подкрепено със снимка най-малко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар