IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е хранителната тайна на Дженифър Анистън

25 август 2014 13 20

Хидратацията е от съществено значение за актрисата

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън е на 45 години и никой не може да отрече, че звездата изглежда наистина страхотно. Наскоро актрисата дори призна, че не е правила никакви подобрения на лицето си и че годеникът ѝ Джъстин Теру би я „убил“, ако тя реши да посегне към подобни разкрасителни процедури.

Дженифър обаче има своя тайна за тонизиране на цялото си тяло. Анистън е известна със своята любов към здравословния начин на живот. Холивудската звезда се храни само с полезни храни и е отдадена на фитнеса и йогата. Тя дори успява да вдъхнови йога инструкторката си да следва нейната хранителна тайна, а именно да бъде добре хидратирана.

„Джен определено е човекът, който ме насърчи да бъда хидратирана“, споделя Манди Ингер пред ABC News. Оказва се, актрисата дължи страхотната си кожа на факта, че не пропуска водата и пие достатъчно количество от нея всеки ден.

Всъщност водата може да помогне на здравето ви по повече от един начин. Тя дава много енергия на тялото и предпазва от надебеляване. Много пъти човек се храни, мислейки че е гладен, а се оказва, че всъщност е бил само жаден. Освен това, когато пиете повече вода, вие се чувствате по-сити и избягвате капана на преяждането.

Ако обикновената вода ви е скучна, може да опитате да прибавяте различни вкусове към нея като например, лимон. Тук може да прочетете защо трябва да пиете топла вода с лимон.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари