IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимата храна на семейство Бекъм

27 ноември 2014 09 26

Италианската кухня е предпочитана от наследниците на Дейвид и Виктория

Дейвид и Виктория; Снимка: Facebook

Дейвид и Виктория; Снимка: Facebook

Семейство Бекъм е може би едно от най-известните в световен мащаб. Дейвид и Виктория са пример за съпружеска двойка, която се радва на здрав брак, професионални успехи и четири прекрасни деца. За бившия футболист и модната дизайнерка се говори много и обикновено за всяка друга тема, но не и за техните кулинарни предпочитания.

Вярвате или не, в известното семейство Дейвид Бекъм е човекът, който обича повече да се изявява в кухнята. Ето защо именно той разкрива кои са любимите храни на семейство Бекъм и какви ястия консумират най-много. Преди да се учудите, че един футболист „окупира“ кухнята, нека ви припомним, че Дейвид изкара професионален шестмесечен кулинарен курс, докато играеше в Италия.

Оказва се, децата от семейство Бекъм обожават италианската кухня, докато Виктория предпочита зеленчуците и салатите. Миналата година в списание Times бившият футболист разкри, че обича да готви за съпругата си и за своите деца, тъй като в миналото е прекарвал много време далеч от тях, заради своите ангажименти:

„По време на моята кариера бях толкова много време далеч, така че сега чувствам, че когато съм с тях, трябва да направя всичко по силите ми“.

Освен любимата паста, Дейвид умее да готви и друго популярно ястие от италианската кухня, а именно ризотото. Любовта му към храната обаче не спира само дотук. Докато по-рано този месец бившият футболист промотираше своето уиски в Азия, той публикува в социалната мрежа снимки на екзотични кулинарни изкушения.

Един от любимите ресторанти на Дейвид Бекъм в Сингапур е Kuriya Dining, в който се предлага автентична японска кухня.

Специалитет от любимия сингапурски ресторант на Дейвид Бекъм; Снимка: Facebook

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари