IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветите на звездите за здравословно хранене

28 ноември 2014 13 01

Начинът, по който гледат на храната някои от любимите ви актриси и певици

Хайди Клум; Снимка: Getty Images

Хайди Клум; Снимка: Getty Images

Известните личности са пример за много хора, ето защо те трябва да се стремят да изглеждат добре и да спазват прилично поведение. Що се отнася до външния вид – всички популярни дами искат да покажат най-хубавото от себе си, което понякога изисква много жертви и усилия.

Именно звездите са хората, които знаят най-добре кой хранителен съвет наистина е ефективен, кой е опасен за здравето и на кой трябва да се доверят. Все пак всички известни дами в някакъв етап от живота си са работили заедно със специалисти, които са ги научили на някои от правилата за здравословен начин на живот.

Ето защо спокойно може да се вслушате в хранителните съвети, които някои звезди споделят:

Хайди Клум: Когато се отдавате на изкушението, бъдете сигурни, че си струва

„Бях на вечеря този уикенд, а сега е сезонът на трюфелите. Трябваше да ям пица с трюфели и паста с трюфели. Не, че никога не се изкушавам, но не го правя през цялото време“.

Шакира: Забравете диетите

„Никога не съм била в състояние да следвам някоя наистина стриктна диета. Но пък се опитвам да стоя далеч от лошите въглехидрати и да ям плодове и зеленчуци“.

Еванджелин Лили: Яжте органична храна

„В продължение на години се борих с депресията. Опитвах лекарства, но ги мразех, така че ги захвърлях след две седмици. Но в рамките на една или две години, откакто се хранех с органична храна (колкото можех), осъзнах, че депресията е изчезнала“.

Кейт Хъдсън: Яжте полезна храна

„Това означава: ориз, боб, леща, салати, риба, ядки, боровинки и малини, както и всички видове зеленчукови ястия“.

Пинк: Намерете хранителен план, който да пасва на вашия начин на живот

„Бих искала да бъда по-дисциплинирана, но аз наистина се наслаждавам на храната. Имам италиански начин на мислене, когато става дума за храна, семейство и празненства. Това е просто да се радваш на живота. Опитайте се да се храните колкото може по-прилично. Ще се радвам да бъда с 5 килограма по-слаба, но не е по силите ми. И аз съм напълно окей с това“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари