IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние в Стрелец – пренаредете плановете си

31 май 2018 13 30

Освободете се от токсичните хора в живота ви

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Пълнолуние в знака Стрелец настъпи на 29 май. След този ден започна така нареченият период на равносметките, през който трябва да помислим за бъдещето си и пренаредим приоритетите.

Времето около пълната луна се свързва с образованието, просветление и преосмисляне на някои лични отношения, които по-скоро ни вредят, отколкото помагат. Астролозите смятат, че в следващите няколко дни трябва да изчистим съзнанието си от всичко токсично, за да можем да постигнем по-лесно целите си и да бъдем щастливи.

Стрелецът се характеризира със способността да трансформира, учи и създава. Той е една от най-творческите зодии, но следващите няколко дни ще бъдат напрегнати както за него, така и за знаците Дева и Риби. Пълнолунието ще промени коренно техните планове и ще ги накара да променят много от нагласите си за живота.

При Рак и Скорпион има риск от гафове, ако действат прибързано и не преценяват всички предимства и недостатъци преди да вземат решение. Нещата ще бъдат по-положителни за Везни и Водолей, които могат да се отдадат на почивка и приключения. Докато земните Телец и Козирог, ще прекарат известно време в подобряване на имиджа и взаимоотношенията с околните. Лъвовете и Овните трябва да внимават с финансите, за да не останат излъгани. Препоръчително е да изчакат малко, ако имат планове за скъпи покупки.

Дните след пълнолуние не са подходящи за покупка или продажба на имоти, сключване на договори, започване на нови начинания, медицински интервенции и други, тъй като има риск те да са неуспешни.

Ако трябва да взимате важни решения за живота си тези дни, не бързайте. Астролозите съветват да седнете и да помислите какво и как сте постигнали до момента и какво искате да ви се случи до края на годината. След това ще дойде по-благоприятен период, в който ще се чувствате много по-добре и от емоционална гледна точка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари