IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мокри сънища се сбъдват на терена

14 май 2012 08 58

Американският футбол никога не е виждал толкова сексапил на едно място

Снимка: LFL/Facebook

Снимка: LFL/Facebook

Какво му трябва на един мъж? Бира, футбол и готина мацка?! Е, ако си купи първото, другите две лесно могат да се уредят!

Ако някой все още твърди, че американците са консервативна нация, нека помисли пак. Точно те успяха да направят футболът толкова горещ. Най-голямото събитие в спортния свят в САЩ несъмнено е финалът на първенството по американски футбол „Супербол". И ето как през 2004 г. голяма атракция там вкарват красиви момичета, съблечени по бельо, които представят шоу под името „Lingerie Bowl".

Зрителите са във възторг, особено от мъжки пол. Пет години по-късно (2009г) вече има цяла лига от професионалистки, които се борят за победа с мъжки хъс. Създава се Lingerie Football League (LFL).

Красиви, разголени жени пълнят залите и се борят всяка година за първото място. Един отбор включва 7 жени, като повечето са толкова секси, че дори девойките от имението на Хю Хефнер може да им завидят. За момента този спорт е игран от представителки на Канада и САЩ, но идеята е много скоро да се разпространи и по целия свят.

За съжаление тази година сезонът бе отменен и ще стартира едва през пролетта на 2013 г. Планира се красавиците да играят демонстративни мачове в Австралия и Канада, а сред най-големите мечти на организаторите на това първенство, е през 2014 г. да се сформира и такава лига в Европа. Атлетките успяха да изиграят един мач в Мексико и пожънаха истински фурор.

За разлика от мъжкия американски футбол, този по бельо се играе в 2 полувремена от по 17 минути. Макар и времето да не е много, никога не остават разочаровани, защото гледката си заслужава. Куп дантели, пищни бюстове и стегнати бедра и кореми, не остават зрителя безразличен. Това не е просто някакво шоу, играе се за победа, за престиж и понякога става доста грубо.

Искате женски бой? Тогава не трябва да пропускате мачовете на Lingerie Football League. Най-добрите отбори в ранглистата са два - Los Angeles Temptation и Philadelphia Passion.

Ако все още не разбирате какво изпускате, разгледайте галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

koteto mi to ( преди 11 години )
Това пък въобще не ми е женствено, но на мъжете със сигурност им допада идеята, по точно гледката:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар