IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се случва, ако забравите тампона си по време на секс?

16 октомври 2015 08 50

Не е смешно, наистина се случва!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Спонтанният секс не е рядкост и понякога се случва, дори когато сте по време на цикъл.

Експертът по здравето Дженифър Уайлдър сподели, че като цяло жените рядко забравят, че в тези моменти са поставили тампон в тялото си, но има и такива случаи, които после може да доведат до усложнения.

Причината е, че ако правите секс с тампон в себе си, той се избутва много навътре във вагиналния канал и трудно може да бъде изваден.

Това води не само до потенциални инфекции, а и до сериозен дискомфорт.

„Има много случаи, в които жени отиват на гинеколог с вагинална инфекция и се оказва, че са забравили тампон в тялото си“, обясни Уайлдър.

Ако осъзнаете, че вие също сте забравили тампона си, веднага потърсете помощ. Може да опитате сами да го махнете, като измиете старателно ръцете си и приклекнете за „процедурата“. Може да качите крака си на тоалетната чиния и да опитате в тази поза.

Ако не се получи, потърсете веднага лекар, който да извърши ваденето. Процедурата не е сложна, нито по-болезнена от стандартен гинекологичен преглед.

И все пак Дженифър горещо препоръчва на дамите да внимават и да не забравят да извадят тампона си преди секс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

baka neko ( преди 4 години )
на мен ми се случи вчера и днес го извадих, така че гарантирам че е възможно, особено при пиянски секс ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деси ( преди 8 години )
А бре, кви глупости пишете?! Нали ако съм забравила тампон и когато навлезе пениса, ще избута тампона направо до сливиците! Следва вик, адска болка и не дай си Боже някакви разкъсвания. Не ни правете на балами, ако обичате! Или трябва да си в леглото с някакво загоряло животно, дето докато кажеш "Чакай, да си извадя...." и вече брутално влиза в теб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хахаха ( преди 8 години )