IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мечтаете ли си за „Бразилско дупе“?

5 септември 2014 13 59

Специално за вас, дами, Хил клиник предлага пакет за оформяне на дупе

Мечтаете ли си за „Бразилско дупе“?

Хил клиник е сред водещите имена в естетичната дерматология в България. Ценната комбинация от трима изключително опитни лекари д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова и наличието на медицинска техника от най-ново поколение привлича хора, които ценят външния си вид и държат да изглеждат естествено млади, свежи и красиви.

Хил клиник са известни с иновативните си терапии, разработени спрямо типичните за българката структура на тялото и най-често срещаните проблемни зони.

Дългогодишната практика помага за изграждането на индивидуални пакети, комбиниращи апаратни и инжекционни процедури, козметични методи и специални моделиращи техники.

63% от мъжете признават, че една от най-привлекателните части на женското тяло е дупето? За съжаление, повечето дами имат проблем именно с тази деликатна зона. Специално за тях Хил клиник успешно разработи и внедри нов продукт – пакет „Бразилско дупе“.

За да постигнеш стегнати седалищни мускули най-добрият начин е редовното практикуване на клекове и вдигащ се мост, но ако имаш проблеми със стрии, възпаления, целулит, отпусната или възпалена кожа в зоната оптималното решение е „Бразилско дупе". Терапията е популярна в два варианта: базов за стягане, изглаждане и повдигане и разширен, в който е добавена лазерна процедура за заличаване на стрии, ако има такъв кожен дефект. Известни като мястото, където стриите изчезват Хил клиник имат своята тайна и за това преобразяване – те работят с лазер Palomar Lux500, която е единствената утвърдена технология, която доказано повлиява стриите и подпомага изравняването на кожата. С нея в Хил клиник могат да заличат всички стрии, без значение от дълбочина, цвят на кожата или давност. Третираната тъкан се подменя от здрава, еластична кожа.

Специалната ни промоция: процедура плазмотерапия като подарък към всеки набор мезоконци позволява към витализиращ и лифтинг ефект на мезоконците да се прибави изравняващият тена резултат на подмладяването със собствени клетки.

Предложението е валидно в рамките на месеца и важи както за кабинета на бул. „Пушкин“ 71, така и за дерма центъра на ул. Московска 29.

Омръзнала ти е вечната и безрезултатна борба с целулита? Хил клиник имат проверено решение, което въздейства едновременно с четири енергии: инфрачервена светлина, която нагрява горния слой на кожата в дълбочина до 5 мм, радиочестотна енергия, която нагрява мастната тъкан в дълбочина до 15 мм, специална пулс-вакуумна система, която подобрява кръвообращението в съединителната тъкан, изглажда повърхността на кожата и ускорява оттичането на натрупаната течност в лимфната система и масажни колелца, които подобряват лимфния дренаж!

Обучени рехабилитатори работят за по-стройния и стегнат силует с „царицата на антицелулитните процедури“ Vela Shape. При нужда вела-терапията се комбинира с кавитация за премахване на по-сериозни мастни натрупвания. Ефектът е безспорен: заглаждане на целулитните „трапчинки“, общо стягане и уплътняване на кожата, намаляване на обиколките с 2-5 см. Процедурите с VelaShape не предизвикват неприятни усещания. Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа.

Само през септември антицелулитните процедури на всички зони са намалени с 1/4 от цената, а това е предложение, на което не може да се устои, нали?

За повече информация позвънете на 02 439 3131, ползвайте същия телефон и за да запазите час за преглед и процедури! Намалението е валидно за месец септември 2014.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

peko ( преди 9 години )