IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ескапел – дискретната таблетка за „следващата сутрин“

1 декември 2014 15 10

Ескапел – дискретната таблетка за „следващата сутрин“

Статистиката показва, че жените у нас са сексуално по-активни от жените по света – правим секс средно 2,47 пъти седмично, а те – 2,3 пъти. Е, дали се дължи на партньорите ни, които се славят, че са мачовци, не е отбелязано. Но българката, която обича интимните ласки, понякога има нужда от спешна контрацепция след страстната нощ.

На помощ идва ESCAPELLE – лесна за употреба и дискретна таблетка, която се продава без рецепта. Можете да я купите на следващата сутрин от най-близката аптека и да я изпиете незабелязано с няколко глътки вода навсякъде – на улицата, в градския транспорт, колата или дори на работното си място. Само едно хапче и отлитат тревогите дали не е станал гаф, а остава удоволствието от преживените мигове с любимия.

ESCAPELLE предотвратява нежелана бременност, ако се приеме до 72 часа след необезопасен секс. Таблетката не е средство за постоянна контрацепция, не разчитайте на нея за следващия си интимен акт, колкото и удобно, лесно и дискретно да ви се стори.

Наслаждавайте се на секса, но си позволявайте ESCAPELLE не повече от веднъж в месеца, в случай, че сте пропуснали да вземете мерки (не сте си изпили антибебе хапчето, разгорещили сте се в забранен ден според менструалния ви календар) или се опасявате, че се е случил инцидент по време на половия акт (презервативът се е изхлузил, партньорът не се е отдръпнал навреме).

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари