IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес рутина според зодиакалния знак

26 октомври 2014 08 00

Какво казва вашата зодия за навиците ви на спортуване

Актьорът Николай Костер-Валдау е зодия Лъв; Снимка: menshealth.com

Актьорът Николай Костер-Валдау е зодия Лъв; Снимка: menshealth.com

Замисляли ли сте се дали представителите на всяка зодия си имат собствени фитнес навици?

Дали астрологията има влияние върху отношението на човек към спорта?

Дали слънчевият знак е някаква индикация за това, че човек е по-спортна натура или пък точно обратното?

Е, ако вярвате в хороскопи и астрология, тогава със сигурност ще ви бъде интересно да разберете каква е фитнес рутината на представителите на различните зодиакални знаци.

Ето и малко повече по темата:

Овен (20 март – 19 април)

Представителите на тази амбициозна зодия са много стриктни и към своите фитнес графици. Те непрекъснато си поставят по-високи цели в спортната зала и се опитват да ги постигнат със зъби и нокти. Те са супер конкурентно настроени, така че не обичат да губят в игрите. Ето защо не са много подходящи за отборни спортове.

Телец (20 април – 20 май)

Тези хора са известни със своя материализъм, но е факт, че за тях естетиката също е от голямо значение. Те са стабилни и надеждни хора, които държат на външния си вид и обикновено се грижат старателно за него. Освен това те са търпеливи и не се отказват, когато не виждат незабавни резултати във фитнес залата. Обикновено те си тренират методично и редовно, но без да си поставят нереалистични цели.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са супер социални и обичат да посещават места, където се събират много хора. Затова можете да ги срещнете в най-посещаваните фитнес клубове, където те прекарват половината от времето си в разговори, а не в спорт. Освен това те са неспокойни и нетърпеливи, така че няма да ги видите да тичат на кардио пътеката в продължение на половин или един час.

Рак (21 юни – 22 юли)

Тези хора обичат дома си и са по-склонни да спортуват вкъщи, отколкото в огромен, препълнен фитнес център. Освен това те често се плашат, когато не виждат незабавни резултати от усилията си и са склонни да се обезсърчават по отношение на редовния спорт.

Лъв (23 юли – 23 август)

Представителите на тази зодия имат голямо его и много държат на перфектната си визия. Ето защо те залагат на редовния спорт и гледат да не губят времето си напразно. Ако не са доволни от резултатите от усилията си във фитнеса, те са склонни да заложат на друг вид спорт, от който виждат по-голям смисъл.

Дева (24 август – 22 септември)

Девите са суперпрагматични и педантични перфекционисти. Те обожават графиците и целият им живот е построен върху такива. Същото важи и за фитнес рутината им – обикновено тя представлява натоварен график, който те стриктно изпълняват. Те са много взискателни към всичко в живота си, така че ако имат наднормено тегло, няма да се спрат, докато не променят тялото си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тези хора прекарват целия си живот в търсене на баланса, а това се отнася и за отношението им към спорта. Те ще редуват периодите, в които ще са много запалени фитнес маниаци с периоди, в които няма да се помръдват от дивана. Когато са в първия период, те ще имат стабилна фитнес рутина, но излязат ли от него, могат с месеци и дори с години да не се сетят да спортуват.

Скорпион (23-ти октомври – 21 ноември)

Скорпионите са много конкурентни и отговорни хора, включително когато става въпрос за движение и физически упражнения. Те никога няма да потърсят помощта на треньор, защото вярват, че най-добре знаят какво трябва да правят с тялото си.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това е най-любопитният зодиакален знак и неговите представители обичат да получават напътствията на треньор и да го засипват с въпроси. Те гледат на своите цели в дългосрочен план и винаги се съсредоточават върху голямата картина, а не търсят незабавни резултати.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са амбициозни и дисциплинирани както в живота, така и в отношението си към спорта. Те са много практични, когато става въпрос за упражнения и не очакват бързи резултати. Те са склонни на упорита работа във фитнес залата дори и само заради идеята, че спортът е полезен за здравето.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ако един Водолей не е доволен от своя външен вид, той няма да излезе от фитнес залата докато не промени този факт. Представителите на този зодиакален знак активно търсят промяна и правят всичко необходимо, за да стигнат до мястото, към което са се отправили.

Риби (19 февруари – 20 март)

Представителите на зодия Риби са известни със спонтанното си поведение, както и с екстремните промени в настроението си. Ето защо техните фитнес навици са по-скоро нестабилни. Те определено се наслаждават докато полагат усилия във фитнеса, но ако се чувстват депресирани, могат да започнат да игнорират спорта напълно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

- ( преди 8 години )
РУТИНА?!?!?! Проверете, моля, какво означава тази дума в българския език! Позор сте!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар