IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саботира ли вашата половинка добрата ви форма

5 ноември 2014 10 38

Понякога сериозните връзки водят до по-нездравословен начин на живот

Снимка:thinkstockphotos.com

Снимка:thinkstockphotos.com

Дори вие да сте ентусиаст на тема диети и спорт, ако половинката ви не е спортна натура и не внимава с какво се храни, това застрашава и вашата добра форма. Когато човек е в сериозна връзка, той малко или много се влияе от партньора си, а понякога това влияние не е положително, когато става въпрос за фигура и килограми.

Когато двама души са с различни нагласи към фитнеса и начина си на хранене, обикновено това се отразява зле на човека с по-здравословния ритъм на живот.

Ето и 3-те начина, по които връзката ви саботира добрата ви форма:

1. Вашият партньор ревнува, когато сте на диета.

Има един тип мъже и жени, които когато половинката им прави опити да отслабне, те ревнуват и именно затова саботират усилията на партньора си. Точно в този период те ще зареждат хладилника с най-калоричната и вкусна храна, точно тогава ще им се иска да излизат на пицарии или на заведения за бързо хранене. Когато човек не получава подкрепа от половинката си по време на диета, той често се отказва.

2. Вашият партньор се цупи, когато ходите на спорт, вместо да бъдете с него.

Хората, които работят на пълен работен ден, могат да спортуват преди или след работа. Проблемът е, че ако човек ходи на зумба или фитнес привечер, той се прибира у дома по-късно, а това може да не се харесва на половинката му. Нещата са още по-демотивиращи, ако партньорът по принцип не е спортна натура и смята времето в спортната зала за изгубено.

3. Вашият партньор не разбира защо се подлагате на диети.

Ако вашата половинка харесва начина, по който изглеждате, тя би се зачудила защо искате да се подлагате на режими за отслабване. Освен това, когато един човек се чувства желан и привлекателен в очите на партньора си, той в крайна сметка се отказва да се ограничава, а от угаждане постепенно напълнява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари