IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна диета за бързи резултати

16 март 2016 06 00

Свалете до 5 килограма по здравословен начин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пролетта идва, а с нея и времето на по-тънките дрехи, късите ръкави, полите, роклите. Време е да си кажем „чао“ с натрупаните през зимата килограми и то по доста интелигентен и здравословен начин.

Яйчената диета е подходяща за всеки, който иска да събуди метаболизма си, да се освободи не само от задържане на течности, но и на мазнини и няма много време. Диетата продължава между 3 и 7 дни в зависимост от целите и мотивацията на човека, който я спазва

Диетата е проста, а и е подходяща за всеки бюджет. Състои се от три прости продукта, с които ще се храним през трите дни – яйца, масло и сирене(извара). Консумирайки това тялото ще получава достатъчно протеини и мазнини, почти никакви въглехидрати, което ще накара организма ни да взима енергия директно от мастните депа.

В зависимост от стриктността, с която се прилага, а и излишните килограми, с тази диета могат да се свалят до 5 кг.

Ето и плана:

• Яйцата са основният източник на мазнини и протеини
• За всяко яйце се полага по чаена лъжица масло (може да се замести със зехтин или кокосово масло)
• Може да се храним на минимум 3 часа и максимум 5 часа
• Към всяко яйце може да приемаме и лъжица сирене или извара
• Минималното количество вода на ден е 2 литра
• Няма ограничение на количеството кафе или чай, което се приема

За да не ви омръзне бързо диетата, разнообразявайте начина, по който се храните. Не яжте единствено варени яйца. Правете омлети, режимни разядки, не забравяйте, че майонезата също е яйчен продукт (направете я сами или четете внимателно съдържанието на майонезата, която купувате).

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари