IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдете готови за лятото – освободете се от запека и подутия корем!

16 юни 2016 09 40

Уникалната билкова формула на Натуралакс 3 има бързо, меко и безболезнено действие

Снимка: Revita

Снимка: Revita

Запек, подут корем и тежест – това са широко разпространени симптоми, особено сред жените. Най-често в основата им е съвременният начин на живот с всичките му слабости – лошо хранене, недостатъчен прием на течности, стрес, работа в офис или друга среда, която предполага обездвижване и др.

Запекът и нарушенията в здравословната чревна функция предизвикват психологически и физически дискомфорт, който рефлектира върху общото здравословно състояние. Най-често последствията са акне, състарена кожа, лош дъх, главоболие, умора и др. Щом стомахът започне редовно да се освобождава обаче, благотворната промяна веднага е налице – нивата на енергия се увеличават, кожата се изчиства и става по-свежа, когнитивните способности и настроението се подобряват. Разбира се – и тялото изглежда далеч по-добре.

Но как да се справим със запечения стомах и можем ли да се доверим на стандартните синтетични слабителни средства? По-скоро не, защото в редица случаи те водят до привикване и други странични нежелани реакции, в резултат от което изхождането става все по-трудно.

Билките са най-доброто решение срещу запек!

Констипацията е особено голям проблем през летните месеци, когато искаме да изглеждаме добре в по-оскъдно облекло или по бански. Но какви мерки да предприемем, когато промените в диетата не дават бърз и качествен резултат, а в същото време не желаем да използваме синтетични слабителни средства?

Съществуват специални растения, които доказано очистват тялото от отходните шлаки. Предимството им пред други варианти, е че те осигуряват 100% извеждане на токсините от стомашно-чревния тракт, подобряват моториката на червата, а съответно – и изхождането, а приемът им не води до привикване. Тях можем да приемаме в продължение на по-дълъг период от време, без да се притесняваме от странични ефекти.

Натуралакс 3 –перфектната билкова комбинация срещу запек и за плосък корем!

Натуралакс 3 е натурален продукт, в чиято формула влизат висококачествени, стандартизирани екстракти с меко, лаксативно действие. Съдържа чиста смес от растения с гарантиран произход: алое ферокс, джинджифил, американски орех, копър, малина, зърнастец (каскара саграда) и мента.

Уникалната билкова формула на Натуралакс 3 има бързо, меко и безболезнено действие, което стимулира естествените движения на червата и оптимизира процесите на изхождане. Помага за пълното изпразване на червата, без да оставя усещане за „не добре свършена работа“. Води до осезаемо облекчение и лекота в областта на корема, който скоро се прибира отново. Насърчава извеждането на отпадните продукти от стомашно-чревния тракт и подпомага максималното усвояване на ценните елементи от храната.

Тъй като притежава изключително меко действие и премахва необходимостта от напъване, Натуралакс 3 е много подходящ и в случаите на хемороиди.

Контролирано действие, благодарение на което сте спокойни през целия ден!

Ефектът от приема на Натуралакс 3 може да се очаква само сутринта, непосредствено след ставане от сън, като опасност от повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня няма. Това му контролирано действие го превръща в любим продукт на много жени, които не са открили лек срещу запичането и подутия корем.

Натуралакс 3 е на българския пазар от 8 години насам, а нашите клиенти го познават добре и вече са му гласували своето доверие! Опитайте и вие, освободете се от запека, подутия корем и досадното усещане за тежест!

Оригинален продукт на Nature’s Way, USA. Всички продукти на Nature’s Way отговарят на най-високия стандарт за Добри производствени практики (GMP)! Не съдържа изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други вредни съставки!

Продуктът е наличен в разфасовки от 100 и от 20 капсули. Търсете Натуралакс 3 в аптечната мрежа или го поръчайте с безплатна доставка от www.revita.bg!

Вносител: Ревита ЕООД

За повече въпроси: 02/9530583

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари