IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видео урок: Тренировка със собствено тегло с Ангел Караиванов

10 юли 2016 13 30

Световният шампион по граплинг вече е част от Tialoto.bg

Ангел Караиванов. Снимка: личен архив

Ангел Караиванов. Снимка: личен архив

Ангел Караиванов е световен шампион по граплинг с над 15 години опит в професионалния спорт.

Занимава се със провеждане както на граплинг и ММА тренировки, така и на кросфит и общофизически тренировки на спортисти и любители в залите и на открито.

Той става част от специалния проект на Tialoto.bg - Фитнес съвети от треньори, и представя своите професионални насоки за всички, които искат да променят не само своята фигура, но и своя начин на живот. Ще ви предлагаме видео уроци, които са както за начинаещи, така и за напреднали.

В първото издание той се е спрял на 8-минутна тренировка в две трудности.

В последно време все по-често виждам хората да тренират със собствено тегло и свободни тежести - тренировки в парка, тренировки у дома или на вилата, тренировки по спортните площадки, дори и във фитнес залите все повече хора вземат постелката и започват да правят упражнения с тежестта на своето тяло.

Тренирайки по този начин развиваме издръжливост, добър контрол на тялото си, хармонично оформяме мускулите и най-важното изключително здравословно е.

Аз използвам именно тези методи за трениране. С тях тялото влиза в една форма, която е най-подходяща за структурата и гена ни.

В първото видео от поредицата ни съм избрал 3 упражнения, с които за 8 минути може да се справи почти всеки и може да се натовари всеки.

Тренировката е в 2 трудности, за да могат да се справят и натоварят и начинаещите, и напредналите спортисти:

10 лицеви опори (гърдите докосват пода)

20 клека (ръцете докосват земята)

30 коремни преси (ръцете се докосват зад краката)

Изпълнявайте упражненията 8 минути като почивката между тях е максимално къса, за максимален ефект. А за натренираните може да повторят още веднъж цялата тренировка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари