IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво правят успешните хора сутрин?

14 октомври 2016 07 40

Вижте 5 техни важни дейности

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Какво правят успешните хора сутрин, за да се настроят за един продуктивен ден? Специалистите твърдят, че за тази цел е важно да бъдем фокусирани и да имаме достатъчно енергия, за да изпълним всичко, което искаме, в рамките на деня.

Ето и пет съвета на експертите:

1. Физическите упражнения

Сутрешното тичане или тренировка във фитнеса преди работа са от съществено значение. Това помага за избистряне на ума и психиката за целия ден и ни подготвя за предизвикателствата, които предстоят.

2. Здравословната закуска

Не можем да очакваме да бъдем продуктивни, ако не храним организма си правилно. Затова следва да хапнем здравословна закуска веднага щом стигнем в офиса или преди да излезем от вкъщи. Когато започваме деня по този начин, се осигурява необходимата ни енергия. Това значително улеснява концентрацията и поддържа мотивацията през целия ден.

3. Изчистват пощенската си кутия

Сред приоритетите, когато стигнем до работното място, е да се изчисти пощата и да се отговори на всички спешни запитвания. Безпорядъкът в електронната поща може да доведе до часове загубено време и продуктивност, особено ако се налага да филтрираме и търсим конкретен имейл.

Цялата статия вижте в Puls.bg тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари