IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум: Имам стрии по корема, но обичам тялото си

14 ноември 2016 14 00

Красавицата е родила четири деца, но продължава да изглежда невероятно

Снимка: Shape

Снимка: Shape

Хайди Клум е един от най-известните супермодели в света. Този месец тя обяснява в новия брой на списание Shape как продължава да поддържа перфектна форма, въпреки че е родила 4 деца и вече е на 43 години.

Ексмоделът на Victoria's Secret има четирима наследници от брака си с певеца Сийл, а от три години излиза с 14-години по-млад мъж, но изглежда невероятно щастлива.

Манекенката споделя, че обича тялото си и се гордее с него, защото работи много за това то да е такова, каквото е.

„Имам стрии по корема си и съм кърмила четири деца, но приемам промените във фигурата си. Въпреки натоварената си програма се старая да бъда активна и да спортувам всеки ден. Ако не успея с рутинните упражнения в спортната зала, гледам да залагам на дейности като разходка с велосипед, туризъм с кучетата ни, скачане на батута“, разкрива Хайди.

Клум разкрива и как си избира перфектния бански костюм: „Идеалният бански е този, в който се харесвам най-много към момента. Това е тайната. Човек трябва да се чувства красив и щастлив в него.“

За да видите снимките на Хайди, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари