IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истината за перфектното ѝ тяло

25 февруари 2017 13 00

Блогърка споделя, че филтрираните снимки не са повод за завист

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Прелистването на милиони снимки в интернет на момичета с перфектно тяло привлича вниманието на хиляди потребители в социалните мрежи. Но какво се крие зад красивите фотоси, разказва блогърката Катрин Ормерод от Ню Йорк.

В интервю за The Telegraph тя говори откровено за трудностите, които е изпитала, за да постигне тези отлични резултати.

Катрин публикува много снимки, на които тя е на слънчеви бани по секси бански и се радва на живота. Умелите фотоси ѝ донасят стотици коментари и популярността ѝ в социалните мрежи расте.

На страницата ѝ в Instagram Катрин има вече над 24 хиляди последователи. Красивата жена разказва как прави всеки кадър преди да го публикува и на каква придирчива обработка е подложена снимката преди това. По думите ѝ, всички изображения са добре обмислени и внимателно планирани.

„Разглеждайки снимки в интернет, си мислите, че един човек просто се ражда с късмет да има перфектно тяло, но всъщност никога не се знае какво се крие зад тази рамка. Не знаете с какви демони е трябвало да се пребори, за да се преобрази“, обяснява тя и допълва, че идеалното тяло рядко се дава просто така.

Катрин е преминала дълъг път от пушачка, любителка на виното и полуфабрикатите, за да стигне до това да е почитателка на йога, което години по-късно ѝ дава възможност да има идеални пропорции и да дава пример с живота си.

Снимка: Instagram

Докато е била на 20 години, като повечето млади момичета, Катрин не се е замисляла за своето здраве. Единственото главоболие на момичето е било да брои въглехидратите, които приема, за да установи колко килограма качва покрай тях.

„Беше важно да се побера в конвенционалните представи за красота и вместо да си създам режим на хранене, просто гледах да не ям“, обяснява момичето.

По време на колежа Катрин не успява да си позволи здравословна и скъпа храна и засища глада си с полуготови продукти. По време на партита често приема едни и същи ястия, бутилка вино и кутия цигари.

И не е изненадващо, че въпреки опитите на момичето да поддържа добра форма, тя има проблеми с теглото си.

Със своя пример Катрин показва, че никога не е късно да промениш навиците си и ето как от нездравословен начин на живот, тя сега се радва на добро здраве и има отлична физическа форма.

„Надявам се, че моята история ще покаже на момичетата, че ничий живот не е идеален. Един свят, поддържан с филтри в интернет е само върха на айсберга на една голяма лъжа, която стои над повърхността на водата“, коментира Катрин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари