IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хранителните навици на зодиите

5 март 2017 14 15

Кои са вредните навици на представителите на зодиака и с какво да внимават

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Много от нещата, които се пишат и казват за зодиите са художествена измислица. Най-малкото наученото не може да бъде приписано на всеки член от зодиакалния знак. И все пак ако човек поразмишлява ще открие, че представителите на зодиите имат някои общи навици. Какви са техните хранителни навици може да научите тук:

Овен

Овните обичат всичко бързо и спонтанно, затова те не залагат на ястия, които се готвят дълго време. Имат слабост към пикантните храни. Хубаво е да ядат бавно и да не смесват много различни видове храни, за да са здрави.

Телец

Телците са големи чревоугодници, затова и нерядко имат излишно тегло. Обичат да се хранят на спокойствие и изпипват всеки естетически детайл, за да им е уютно, докато хапват.

Близнаци

Представителите на тази зодия хапват какво ли не, защото не обичат еднообразието и дори храната може да ги отегчи. Обичат да се хранят в шумни компании.

Рак

Ракът е много взискателен към храната си и залага преди всичко на качество. Когато е подвластен на емоциите си, той често залита към храната и може да преяде от нерви и ли мъка.

Лъв

Лъвовете в общия случай не са добри готвачи, но имат голям апетит. Те обичат лукса и затова често могат да бъдат забелязани в скъпи ресторанти и големи, изискани компании. За съжаление, често храната им не е достатъчно полезна и трябва да залагат на повече плодове и зеленчуци.

Дева

Девите са единственият зодиакален знак, който може безпроблемно да се подложи на диета и да не страда психически от това. Девите са педанти във всичко, дори в храненето си. Те си падат по органичните и здравословни храни и често слагат престилката, за да са сигурни, че получават желаното качество. Метаболизмът им е по-бавен, затова трябва да залагат на по-прости храни, щадящи стомаха.

Везни

Везните са известни със страстта си към сладкото. Те предпочитат да хапват малки порции от всичко останало, но не и когато се стигне до сладкото. Везните също така обожават коктейлите.

Скорпион

Хората от тази зодия залитат по пикантните храни, които могат да хапват дори и посред нощ. Скорпионите са екстремни – всичко или нищо. Могат да погълнат огромни количества наведнъж и после цял ден да не хапнат нищо.

Стрелец

Стрелците си падат по експериментите. Обичат деликатесите и пикантните храни. Досущ като Скорпионите и те нямат мярка – тъпчат се много или пропускат хранения. Не само, че са склонни към преяждане, а и прекаляват с алкохола.

Козирог

Козирозите са практични дори в храната си. Те си имат ритуали и режим, към който стриктно се придържат. Не са придирчиви към храната си, но са своенравни. Не ги карайте да ядат повече или нещо, което не им харесва.

Водолей

Представителите на зодия Водолей често са вегетарианци/вегани. Те предпочитат ниско калорични ястия, най-вече плодове и зеленчуци. Това е добре, но когато са прекалено заети залитат и към вредни храни, които могат да раздразнят стомаха им.

Риби

Рибите са хедонисти и това се отнася и за храната им. Тя често е начинът, чрез който те показват любовта си към скъпите за тях хора. Обичат да я декорират. Рибите обичат да си пийват, затова трябва да внимават да не се дехидратират и да правят често детокс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари