IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как поддържа форма Емили Ратайковски?

30 октомври 2017 07 40

Моделът не може без месо, позволява си и бургери с бира

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Британската актриса и модел Емили Ратайковски има над 10 милиона последователи в Instagram и бъдете сигурни – това не е заради ролите ѝ в киното.

Емили не пести своите еротични кадри и често ги споделя с феновете си, защото именно те поддържат голямата ѝ армия в социалните мрежи. Основното ѝ оръжие е нейната фигура и не се свени дори да пуска снимки, които не оставят много на въображението.

Въпросът, който вълнува всички е как успява да се поддържа в безупречна форма, след като в Instagram често можем да я видим как похапва вредни за идеалната осанка храни от вериги за бързо хранене.

Красавицата признава, че не може да живее без месо дори един ден. Добре изпечената пържола е нейният основен грях на трапезата.

„Израснала съм в Тексас, марулята не е за мен“, признава Ратайковски. Мнозина жени със сигурност ѝ завиждат, че си позволява бургер с бира по време на бейзболен мач, кафе с кроасан с шоколад на закуска...

Емили е убедена, че такива кулинарни удоволствия са жизненоважни, но в същото време е важно да следите какво, кога и какви количества храна поемате.

Ето защо моделът предпочита да готви у дома – това е най-лесният начин да се изчисли съдържанието на калориите на всяко ястие и да се намали приемът на сол и захар.

Все пак стегнатата си фигура тя дължи на непрекъснатите разходки до хълмовете на Холивуд. Емили е истински фен на йога и пилатес, като тренировките ѝ са поне три пъти седмично.

Нейната формула – активен начин на живот, комбиниран с протеинова диета.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари