IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 начина да се чувстваш леко през зимата

19 декември 2017 13 15

Засили своя имунитет

Снимка: Lactoflor

Снимка: Lactoflor

Декември месец е, а ниските температури, мъгливото небе и снегът вече съпровождат цялото ни ежедневие и колкото и да се оплакваме, няма как да избегнем фактите. Промените във времето се отразяват на всички, а най-често срещани симптоми са целодневната сънливост и липса на енергия. Но има начини как да свикнем с температурните промени и да се чувстваме добре и позитивно. Представяме ти най-лесния начин да заредиш тялото си със сила и свежест, чувство за лекота и съответно желание за усмивка.

1. Движение

Всички го знаем, но винаги измисляме добро оправдание, за да избегнем физическата активност. Ако искаш да се лишиш от стреса и да събереш енергия- спортувай, ходи пеша, танцувай и подминавай смело асансьора.

2. Храна

Опитай се да създадеш своя редовен режим на хранене, без да пропускаш закуската или обяда. Ако хапваш редовно лека и здравословна храна, ще се чувстваш тонизирано и леко през целия ден.

3. Пробиотици

Всички сме чували тази дума, но дали знаем достатъчно за това, което се крие зад нея. Пробиотиците са добрите бактерии, които помагат за възстановяването на баланса на чревната микрофлора, а с него и подобряването на имунната ни система, здравето ни и доброто настроение. Препоръчваме ти да опиташ Lactoflor, утвърдена българска марка за производство на пробиотици, пребиотици и синбиотици с над 20 години история.

Пробиотиците на Lactoflor помагат за подобряването на храносмилането, метаболизма и имунната защита, а същевременно хранителната добавка гарантира високо качество, чистота и натуралност. Създадени от 100% натурални съставки, пробиотиците на Lactoflor се предлагат под формата на капсули и таблетки за смучене като Lactoflor Opti6 се препоръчва при антибиотично лечение, а Lactoflor Kids разтворими сашета е подходящ за бебета и малки деца. Гамата от продукти включва още и най-новия пробиотик BioPlus, обогатен с нов щам полезни бактерии, извлечен от кръвен здравец, който в таблетната си форма се грижи и за устната кухина и помага за увеличаване на локалната имунна защита.

4. Сън

Създай редовен режим за своя сън. Ако изградиш своя навик на здравословно спане, бързо ще усетиш разликата по време на своето ежедневие.

Предизвикваме те да опиташ тези лесни стъпки и ще усетиш разликата само за няколко седмици. Защото животът започва с радостта от това да се чувстваш добре отвътре!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари