IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси дупе през зимата?

21 януари 2018 13 00

Мисията възможна!

Секси дупе през зимата?

Зима е. Най-вероятно седите и в момента, докато четете тази статия? Също така сте били в седнало положение през последните 30 минути, на закуска, в колата, в офиса, пред телевизора... Знаехте ли, че 60-90 минути седене се отразяват моментално на стойката на тялото? Представете си какво правят 8 часа!

От този начин на живот най-много страда най-нежната и забележителна част от женското тяло – дупето! Продължителното седене кара мускулите в тази област да атрофират, което освен неприятен естетичен ефект, който интересува всички нас, рефлектира негативно и върху кръста, гръбнака и врата. Поради тези причини е изключително важно да се погрижим за здравето и красотата си, особено през зимния период, когато сме най-ограничени откъм движения.

Ето и няколко предложения, които ще вкарат тялото Ви във форма и ще поддържат нивото на ендорфина високо:

- Стъпка нагоре!


Революция в тренировките и забавлението, представяме ви Life Fitness Powermill Climber Discover SE3! Ефективна комбинация между кардио и силова тренировка, този уред се фокусира върху долната част на тялото и гори, гори, гори!

Най-хубавото? Вече не е скучно! 19-инчова конзола, тъч скрийн, телевизия, интернет, любимите Ви апликации и игри! Възползвайте се от интерактивните курсове и обиколете света, докато оформяте тялото си!

Защото със всяко стъпало се доближаваме до мечтаното дупе и изрязания бански ;)

- Ластици, ластици, ластици!


Тренираме със собствено тегло и желаното от нас съпротивление!

Къде? Навсякъде и по всяко време – в дома, офиса, хотела, дори колата! С ластиците PowerSet Mini – бързо, лесно и удобно влизаме във форма. Специфично разработени за трениране на дупе, крака, бедра, рамене и развиване на сила и стабилност, ластиците са идеални за тренировки за цяло тяло, сила и кондиция. С тях не само ще изваем дупето, но ще работим и за мобилност и предпазване от травми. Изключително подходящи за възстановяване след раждане, за рехабилитация и подобряване функционалността на ставите.

Най-хубавото? Със закупуването на всеки сет получаваме БОНУС: 60-дневен достъп до онлайн тренировки. Let’s Bands!

- Завръщането на степа!


Някои могат да нарекат системата, доказала ефективността си през годините, ретро, но в лицето на Escape Step System, ние я наричаме гениална иновация! Комбинацията от малко степче (RISER), което може да се използва както отделно, така и за увеличаване височината на основния (STEP) ще Ви даде възможност да тренирате цяло тяло – кардио, силови тренировки, тренировки с ластици със съпротивление и още много!

При изпълнението на кардио упражнения от Класическата Аеробика, качването и слизането от степа стимулира кръвообращението, раздвижва лимфната система и активира мускулите на дупето и бедрата!

Малък съвет: Използвайте RISER-а отделно, за изпълнение на упражнения за коремната мускулатура, за пълно #EscapeYourLimits преживяване!

Още за сексапилното дупе и как да го постигнем – вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари