IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 задължителни упражнения, които топят мазнините

3 април 2018 12 30

Те трябва да са неизменна част от тренировката

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Пролетта вече е тук, съвсем скоро ще дойде и лятото, а това няма как да не ни накара да се замислим за килограмите, и по-скоро как да изгорим тези, които сме натрупвали през зимата.

Фитнес експерти дават някои ценни съвети за това как можете да ги елиминирате и да поддържате фигурата си. Просто не изключвайте тези упражнения от тренировъчния си режим.

1. Клекове с подскачане

Това движение е предизвикателство за тялото, то отнема много енергия. Скокът ще повиши сърдечната честота, а непосредственото клякане тонизира мускулите. Упражнението е абсолютен победител в категория „изгаряне на мазнини“.

2. Скачане на въже

Това също е невероятно движение за загуба на мазнини. Упражненията с висока интензивност, като скачането, горят голямо количество калории и едновременно с това тонизират краката и ръцете.

3. Приклякане с един крак напред и скок

При това упражнение с единия крак се пристъпва напред, докато се прикляка, което е последвано от скок и смяна на крака. То помага за натрупване на мускулна маса, основно в областта на седалището и по този начин помага за тонизиране на задните части и краката.

Скокът, съчетан с клякане, е чудесна кардио тренировка, което означава, че е страхотен начин за изгаряне на калории.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари