IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подготовка за лятото: Съвети от фитнес инструктор

27 април 2018 09 00

Готови ли сме за плажа...

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Лятото вече чука на вратата, но готови ли сме да се покажем на плажа? Дамите вече нетърпеливо чакат слънчевите дни на морския бряг, но ако искат да покажат хубаво тяло трябва да влязат в залата и да започнат тренировки.

Според фитнес инструктора Цвета Капитанова подготовката за лятото вече трябва да е започнала, но все още дамите имат възможност да редуцират излишните килограми и да се стегнат за плажа.

„Ако не сте спортували дълго време, не започвайте изведнъж, защото може да се пренатоварите, да се контузите и подготовката да приключи. Започва се от по-лесното към по-трудното упражнение, тренировките да са по-кратки“, посъветва Капитанова зрителите на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ няма как за 1-2 седмици да има видим ефект от тренировките, трябва около месец-два.

„Храненето е много важен елемент от тренировката за хубаво дупе и стройно тяло. Ако упражненията стягат мускулите ни, храната ограничава теглото. Това не значи, че трябва да спрем да се храним, защото няма да имаме енергия. Трябва да ядем определени неща“, категорична бе тя в „България сутрин“.

Фитнес инструкторът отбеляза още, че тренировката вкъщи е много ефективна и ще ни отнеме около 30 минути.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари