IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо понякога диетите са напразни?

18 юли 2018 10 40

Следобедната закуска – ключът към успеха, обяснява специалист

Снимка: Pexel

Снимка: Pexel

Защо диетите понякога се оказват напразни? Как едновременно да се наслаждаваме на вкусната храна и да поддържаме форма? Новата книга на кондиционния треньор Инес Субашка може да ви помогне да намерите отговорите на тези въпроси.

„В кухнята с Инес: 55 здравословни рецепти и 7-дневен хранителен режим“ предлага на читателите 7-дневен хранителен режим, изготвен с рецепти изцяло от книгата. 7-дневният режим включва 4 хранения на ден. Субашка подчертава важността на следобедната закуска.

„Когато се прекалява дори и със здравословните рецепти не можем да отслабнем. Повечето хора имат глад за сладко след вечеря, защото не ядат достатъчно следобед“, посочи тя пред Bulgaria ON AIR и отбеляза, че трябва да се съобразява какво количество храна консумираме.

Инес Субашка представи в студиото на „България сутрин“ здравословни сурови бонбони и кекс, направен от яйца, банани, извара и тахан. Тя подчерта, че повечето рецепти отнемат не повече от 10-15 минути.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари