IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И здрави, и красиви - възможно е, коментира лекар

17 август 2018 12 40

Д-р Йонко Мермерски споделя опит

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Нарушени баланси, неправилно хранене и в резултат влошено здравословно състояние - все по-често срещани проблеми сред съвременното общество.

Възможно ли е обаче с малко усилия да наклоним везните в наша полза и да почерпим опит от световните познания по диетология, хранене, физиология и природна медицина?

Последната книга на д-р Йонко Мермерски "Храната от природата - източник на здраве и красота" синтезира всичко това. Тя е практическо средство, което лесно и приятно може да ни направи по-здрави, предаде Bulgaria ON AIR.

"Книгата написах въз основа на най-новите научни изследвания. С това изобилие от информация, което съвременният свят ни предоставя, е изключително лесно.

Единственото, което човек трябва да направи е да погледне простичко на нещата и да си избере няколко здравословни навика, които не изискват никакви усилия", каза в студиото на "България сутрин" д-р Мермерски.

Целта е да се върне натуралният начин на хранене и живот, който е оптимален за здравето ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари