IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отдавна се бориш с уроинфекциите? Решение на проблема има!

22 февруари 2019 09 30

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Едва ли има жена, която да не се е сблъсквала с досадните уроинфекции. Те могат да се отключат при най-баналния повод – настинка, повече стрес, посещения на басейн или пък бурен секс…

Най-разпространен сред уринарните инфекции е циститът, чиито най-чест причинител е патогенната бактерия Escherichia coli. Циститът е инфекция на пикочния мехур, която в редица случаи развива рецидивиращ характер. Аха да се излекуваш и той отново се завръща, въпреки стриктното спазване на всички препоръки, свързани с лечението. И ето че всичко започва отначало – честите позиви за тоалетна, паренето и мъчителната болка, целият този дискомфорт, който трябва да изтърпиш за пореден път.

Какво следва – отново антибиотици? А дали вече не си прекалила с тях? Ако е така, то вероятността патогените да са развили резистентност и да не се повлияват достатъчно от лечението, е голяма. При всички случаи не прибягвай до самолечение с тези медикаменти и задължително се консултирай с лекаря си.

Можеш да си помогнеш с природни продукти! Вероятно си чувала за естествените продукти с червена боровинка, които са от полза при цистит, а може и да си ползвала някога такива. Трябва да знаеш обаче, че не всички естествени средства срещу уроинфекции са ефикасни. За да получиш от тях желания резултат, важен фактор е и продължителността на прием. Няколко дни, седмица, а понякога дори месец съвсем не са достатъчни, за да се измъкнеш от порочния кръг на рецидивиращите симптоми.

За да постигнеш максимум резултати, не се доверявай на случайни марки, а търси доказал се в годините производител. Тези компании не правят компромис с качеството на продуктите и използват най-добрите суровини в правилното съотношение. Екстрактите, влагани в продуктите им са източник на оптимални нива на активните вещества в растението, за да може проблемът наистина да се повлияе. Уважаващите себе си производители притежават сертификати от независими организации, които тестват продуктите и определят безопасността на състава им и степента на тяхната ефикасност.

Nature’s Way – едно от най-големите имена в индустрията на натурални продукти за здраве!

Nature’s Way е американска компания, производител на хранителни добавки с половинвековен опит в бранша си. Първите си продукти Nature’s Way създава в далечната 1969 г. в САЩ, много преди бума на природната медицина. Днес портфолиото на Nature’s Way включва витамини, минерали, растителни екстракти, пробиотици, ензими и др. Брандът предлага и доста продукти, специално създадени за поддържане на женското здраве. Сред тях са CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) – натурални препарати с максимум ефективност срещу различни уроинфекции.

CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 капсули. Използвай с цел профилактика на рецидивиращи уроинфекции.

Съдържа изключително мощен, висококонцентриран екстракт от плодчета на червена боровинка, патентован под името CranRx®! Извлекът е иззет от превъзходния сорт червена боровинка Early Black, който се отличава с оптимална ефективност срещу цистит и други уринарни инфекции. Силното въздействие на сорта Early Black се дължи на богатството проантоцианидини в състава му. Проантоцианидините (PAC) са най-важните активни вещества в червената боровинка – те не позволяват прикрепянето на Escherichia coli и други патогени по стените на уринарния тракт и пикочния мехур. Благодарение на естествените антиадхезивни свойства на PAC, лошите бактерии лесно могат да бъдат изхвърлени чрез урината. Приемай превантивно – през студените месеци от годината, когато общият и локален имунитет често се понижава, както и през лятото, в случай, че често посещаваш басейни!

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) x 100 V-капсули.

Продуктът, подходящ, когато циститът вече е факт – можеш да го приемаш в комбинация с конвенционалните медикаменти! Тази уникална формула съдържа екстракти от билки с доказано противовъзпалително и антибактериално действие: червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа, хидрастис. В комбинация екстрактите от тези растения проявяват антиадхезивни и антимикробни ефекти. Уринари допринася за изхвърлянето на болестотворните бактерии чрез урината и осезаемо облекчава симптомите на често уриниране, придружено с парене и силни болки. Благодарение на нежното си диуретично действие, подпомага поддържане на нормални нива на кръвното налягане и предотвратява задържането на течности в организма.

Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули.

Това е „тежката артилерия“ – използвай в комбинация с медикаментозната терапия при възпаления на бъбреците! Съдържа извлеци от синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Тази комбинация билкови екстракти е подходяща при пиелонефрит и песъчинки и камъни в бъбречното легенче. Проявява мощни антисептични, антиадхезивни, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Кидни бладър може да подпомогне ефектите на антимикробните лекарства, традиционно прилагани при пиелонефрит. Осигурява защита срещу увреждането на лигавицата, което могат да причинят бактериалните инфекции. Допринася за облекчаване на интензивните болки, намалява позивите за уриниране и облекчава общия дискомфорт. Спомага за разтварянето на бъбречните песъчинки.

Продуктите на Nature’s Way ще откриеш в аптечната мрежа в цялата страна. Можеш да ги поръчаш и от www.revita.bg (доставката е безплатна). На страниците на revita.bg имаш възможността да получиш и безплатна здравна консултация със специалист!

Официален вносител на бранда Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари