IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на знаменитостите, с които отслабнаха

11 април 2014 13 45

Много от популярните дами се бореха с излишните килограми

Джена Дюан-Тейтъм показва страхотна фигура само няколко месеца след раждането; Снимка: сп. Self

Джена Дюан-Тейтъм показва страхотна фигура само няколко месеца след раждането; Снимка: сп. Self

Освен със своите филми, албуми или телевизионни предавания, много от известните личности стават популярни и с маниакалните си диети. Но докато някои звезди прибягват до доста крайни мерки, за да отслабнат, други залагат на балансирания и здравословен начин на живот. Ето и кои са безопасните тайни на знаменитостите, с които те свалиха нежеланите килограми и постигнаха фигурата, която са мечтали. Спокойно може да взимате пример от:

1. Клое Кардашян се нуждаеше от година и половина, за да отслабне с 15 килограма. Защо? Тя тренирала редовно, но не била способна да спре да консумира някои от любимите си храни. Година и половина може да ви се струва като изключително бавен напредък, но отделеното време и развитието на рутина в крайна сметка помагат на човек да се сбогува с излишните килограми и то трайно.

2. Джена Дюан-Тейтъм залага на девиза, че никой не е твърде зает, за да тренира. Съпругата на Чанинг Тейтъм възвърна фигурата си след раждането почти светкавично. Актрисата споделя, че правила упражнения, дори докато държала дъщеря си. Освен това Джена наела личен треньор по танци, с който допълнително извайвала своята стара-нова фигура.

3. След раждането на последното си дете Джесика Симпсън отслабва с помощта на ходене. Певицата прави между 8000 и 10 000 крачки на ден. В допълнение с това Джесика тренира три пъти на седмица и то много интензивно по 45 минути.

4. Ким Кардашян залага на диетата на Аткинс, но си позволява и един ден на волности по отношение на храната. По този начин тя задоволява апетита си с неща, които диетата не разрешава. Според експерти обаче още по-добре е човек да си позволява едно кулинарно изкушение на ден, вместо цели 24 часа всяка седмица.

5. Чували ли сте за рейки? Кристина Агилера твърди, че именно древната азиатска практика ѝ е помогнала да отслабне. До момента няма никакви проучвания, свързани с рейки като стратегия за отслабване, но изследвания показват, че овладяването на стреса може да бъде помощ в отслабването.

6. Мелиса Джоан Харт е загубила повече от 35 килограма след раждането на третото си дете преди повече от година. Как е успяла? Тайната на актрисата е в това, че тя винаги тренирала с някой свой близък човек. Мелиса карала приятелки да тренират с нея или пък тичала с мъжа си. По този начин тя запазвала своята мотивация и постигнала желаните резултати.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Do Vuzmutena ( преди 10 години )
Kim moje da ima goliam "dirnik", no izglejda mnogo po-stegnata ot dosta hora s ploski dirnici, lol. Niakoi hora dori si mechtaiat za podobni zadni chasti I plashtat za implanti.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Възмутена ( преди 10 години )
Абе таз Ким Кардашиян е вечно с голяаааам ***. Та кога е била слаба, че да се опитва да си връща килограмите?? А сега и още по-голям дирник има... Та за кскво я давате за пример за борба с килограмите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )