IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Кристина Агилера отслабва след раждането

9 септември 2014 09 10

Без налудничави и крайни подходи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кристина Агилера стана майка за втори път в средата на месец август. Макар че през годините певицата имаше драстични колебания в теглото и дори търпеше остри критики за вида си, явно сега звездата е много по-уверена в своето тяло.

Докато беше бременна със своята дъщеричка Съмър Рейн, Кристина дори се престраши и позира напълно гола с голям корем. Тя се появи без дрехи в списание V, докато беше в третия триместър.

Сега, три седмици след раждането, от E! News споделят какъв е начинът, по който Кристина Агилера се бори с натрупаните килограми по време на бременността. „Тя е много отдадена на йогата“, признава източник. „Толкова много, че тя не е спирала да я практикува. Тя ходеше на йога през цялото време докато беше бременна“, съобщава още той.

Според същия приближен до певицата 33-годишната майка на две деца е толкова запалена по йогата, тъй като обича начина, по който тя я кара да се чувства. Изглежда йога практиките действат наистина успокояващо на Кристина, която е напълно „обсебена“.

Освен това музикалната звезда кърми, което изгаря между 300 и 500 калории на ден. Наред с това Агилера се стреми да яде здравословно и да внимава с размера на порциите. Разбира се, като всеки човек и тя си позволява волности от време на време, допълва още източникът.

Наскоро стана ясно, че Кристина си е поставила доста амбициозна цел да отслабне с почти 20 килограма до своя рожден ден, който е на 18-ти декември. За тази цел звездата ще трябва да разчита освен на йога и на други усилени тренировки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари