IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Ева Мендес отслабна след раждането

6 ноември 2014 13 27

Актрисата е забравила за хляба и е заложила на чая

Ева Мендес; Снимка: Getty Images

Ева Мендес; Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Ева Мендес се появи за пръв път в общественото полезрение, след като стана майка. Актрисата очарова всички със страхотната си форма, която много малко жени са способни да покажат едва седем седмици след раждането на тяхното дете.

40-годишната Ева се сдоби с дъщеря Есмералда, а неин баща е неподражаемият Райън Гослинг. Изглежда грижите и любовта на актьора се отразяват невероятно на Мендес, макар че килограмите след раждане не се топят само с чувства.

Всъщност актрисата се е подложила на хранителен режим, който залага на високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати, съобщават от E! News. Според източник Ева се стреми да се храни, само когато е гладна и не залага особено много на междинните хранения.

Освен това холивудската звезда консумира много чай и вода. Кърменето на бебето също подпомага отслабването на актрисата, смята още източникът. „Ева е поласкана, че хората мислят, че тя изглежда добре, но тя няма цялата заслуга за това. Тя знае, че генетиката играе голяма роля. А тя има страхотни гени“, допълва приближеният до новите родители.

Актрисата не се притеснява да си хапва и от традиционните испански ястия на своята майка, която ѝ помага и в отглеждането на бебето. Що се отнася до тренировките – Ева Мендес не спазва строг режим, а по-скоро залага на разходките със своята дъщеря.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари