IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 основателни причини да накарате любимата да мине на диета

16 март 2015 08 42

Бъдете загрижени, а не критични

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Теглото е една от темите табу, които мъжете не трябва да засягат пред половинките си, ако искат да имат спокоен живот. И все пак никой не желае да има до себе си дебела жена! Въпросът не стои просто чисто естетически, а има и далеч по-сериозни проблеми, които могат да възникнат, вследствие на наднорменото тегло.

Експертът по отслабването Стив Милър призна, че често консултира свои клиенти как да подходят по темата към своите партньорки. Той ги кара да заложат на 5 основателни причини, които ще тушират срама на дамите от „намеците“ на партньора им. Ето ги и тях:

Смърт

Наднорменото тегло доказано може да доведе до смърт, вследствие на усложнено здраве. Когато изтъквате това като аргумент, не забравяйте да добавите, че искате да остареете до своята любима и я съветвате да отслабне, защото искате да я имате по-дълго в живота си.

Здравословни проблеми

Повечето килограми поставят човека в една рискована зона, в която става лесна мишена на диабет, високо кръвно, сърдечни проблеми, рак, сънна апнеа, инфекция на бъбреците и т. н.

Щастие

Когато половинката ви е нещастна, сте нещастни и вие. Ако сте осъзнали, че тя не се чувства добре заради излишните килограми, мотивирайте я да ги свали.

Проблемна бременност

Жените с наднормено тегло забременяват по-трудно, а когато това стане, подлагат на риск себе си и бебето, тъй като са застрашени от диабет, високо кръвно и др. болести. Това често афектира плода и накрая се налага цезарово сечение, което пък усложнява възстановяването след самото раждане.

Честност

Искреността е една от основите, върху които се крепи връзката. Не обиждайте интелигентността ѝ като я лъжете в очите, че е слаба, когато тя не е .

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

омфг ( преди 9 години )
Аман от тия с "хормонални и психически" причини да са дебели! На всяко решение намират проблем.Като човек, страдащ от метаболитен синдром, знам че е напълно възможно да останеш нормален. Не казвам "кльощав", а нормален. Това важи и за мъжете, и за жените. Дебелите хора просто поемат повече калории, отколкото изгарят и не се движат достатъчно. Отделно идва темата за това какво ядат, какво не бива да се яде и т.н. Една седмица без полуфабрикати, сол, месо, млечни произведения и варива ще ви събуди метаболизма, затиснат под тоновете пакетирани закуски и сланина. И разходки, поне по 5-6 км на ден, ако нямате душа за повече. Мерете си изминатите крачки, всеки телефон го може.После пробвайте един месец да минете само на плодове, варени зеленчуци и варено месо, без мазнина и без сол, пък да ви видим. Яжте редовно и на корем, апетитът автоматично ще се нормализира.И да видим после колко психически и хормонални проблеми са ви останали. Хем по-малко вода ще задържате, хем ще грейнете, хем ще ви е значително по-леко - и на тялото, и на душата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимна дебелана: ( преди 9 години )
Много е казано по въпроса колко трудно забременяват жените с наднормено тегло. Защо се мълчи по въпроса колко трудно забременяват мършавите скумрии? Отговор - много по-често от пълните жени. Не случайно бумът на бебетата в епруветка съвпадна с бума на всякакви от безумни по-безумни диети между 2000-та и 2010-та година.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
До Little Blue Dress: Не ми излизат целите коментари!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
Little Blue Dress ( преди 9 години )
Според мен преди всичко трябва да се прецени дали наднорменото тегло е в следствие от някакъв проблем (медицински, хормонален, психически и пр.) и чак тогава да тръгваш да обясняваш на "половинката си", че трябва да минава на диета и защо.Отделно, че едната диета, ако е неподходяща, няма да помогне, а само ще навреди. А какъвто и да е коментар от страна на "мъжката половинка" може да се приеме само като натякване и да задълбочи проблема. Съветът ми към мъжете е да не си позволяват да правят коментари за теглото/диетата на жената до себе си, а да оставят това на нейния лекар. Здравето на "половинката" е работа именно на лекаря, а работата на мъжа е да обича жена си такава, каквато е, без да
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар