IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Ким стопи 27 кила след втората си бременност?

16 юни 2016 10 55

Вижте тридневната диета на риалити звездата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ким Кардашян разкри как е отслабнала с 27 кг след втората си бременност и то само за 6 месеца. Съпругата на Кание Уест роди сина си Сейнт в началото на декември, 2015-та.

Риалити звездата споделя, че е ставала в 6 часа сутринта, за да ходи на фитнес и че е спазвала супер строга диета.

35-годишната Ким казва, че се е придържала стриктно към режима на Аткинс. За да подкрепи думите си с визия, Ким сподели вчера в Instagram свое ново секси селфи по цял бански в стил „Спасители на плажа“.

Въпросният бански очертава доста добре известните извивки на брюнетката от арменски произход.

Ким разказва в своето шоу: „Имаше един момент, след като родих сина си, когато усещах тялото си много зле. Чувствах се огромна и това определено беше момент, когато се погледнах в огледалото и осъзнах, че фигурата ми никога няма да бъде същата като преди.“

Ким споделя подробности и за диетата, към която се е придържала. Тя се е отказала от тестените изделия и лакомствата и е консумирала основно зеленчуци.

Звездата казва с гордост: „Аз все пак съм майка на две деца, но успях да вляза във форма, защото наистина се посветих на тази идея и дадох всичко от себе си. Сега се чувствам наистина добре в кожата си и съм горда от резултата.“

Ето я и тридневната диета на Ким

Първи ден: Закуска: Бъркани яйца с пуешка наденица и пушена гауда, плюс няколко лъжици кисело мляко и 1/3 чаша пресни плодове. Втора закуска: парче черен шоколад с ядки и череши. Обяд: пиле на скара върху задушен спанак и дресинг с фета сирене. Трета междинна закуска: един морков с 4 супени лъжици хумус. Вечеря: зелен фасул с лимонова мащерка.

Дневни калории: 1504

Втори ден: Закуска: пиле чоризо с карфиол соте и сос със сирене и салца. Втора закуска: половин ябълка и два резена сирене чедър. Обяд: пуешки бургер с домати, кисели краставички и лук. Втора междинна закуска: парче черен шоколад с морска сол и карамел. Вечеря: печено пиле с лимон и розмарин, задушени аспержи и една трета от чаша див ориз.

Дневни калории: 1561

Трети ден: Закуска: печени сирене и яйце с рукола и една осма от пъпеш медена роса. Втора закуска: фрапе с ванилия. Обяд: ювка от тиквички с пикантен пилешки колбас. Трета закуска: протеинов бар с плодове и ядки. Вечеря: печено пиле с карфиол и сирене.

Дневни калории: 1699

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари