IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер детокс със 7-дневна лимонена диета - I част

18 февруари 2009 11 57

Лимоненото чудо изчиства организма от токсините, стопява килограми и озарява кожата

Изчистите се от токсините и събудете храносмилателната си система. Снимки: dreamstime

Изчистите се от токсините и събудете храносмилателната си система. Снимки: dreamstime

Някъде по това време на година ни обзема трескаво желание да "унищожим" всеки излишен килограм по себе си и търсачките в интернет буквално се задръстват от думички като „диети“, „отслабване“ и т.н.

Подобен проблем обаче не тревожи звезди като Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и Хайди Клум.

За първата знаем, че няма сила на света, която да я вкара в порочния кръг на йо-йо ефекта, но съгласете се, че не се живее с ежедневно потене във фитнеса и спазване на драконовски хранителен режим, включващ зеленчуци, зеленчуци и..., а да, още зеленчуци.

По-различно стоят нещата при най-усмихната жена на света – Хайди Клум, и фината Приятелка – Дженифър Анистън.

Тяхната тайна за целогодишно стройна и свежа фигура се крие в здравословния и умерен режим на хранене, който от време на време се разнообразява със седемдневна детокс лимонена диета.

Лимоненото чудо, както го наричат те, изчиства организма от токсините, стопява килограми и озарява кожата. Но все пак се досещате, че не е препоръчително да се придържате към него повече от седмица.

Преди да влезете в слайдшоуто и да се запознаете със седемте лимонени дни, ви препоръчваме да обърнете сериозно внимание на пред-отслабващото прочистване на организма.Целта е да се изчистите от токсините и да събудите храносмилателната си система.

Ден преди диетата хапвайте плодове и зеленчуци, пийте повечко вода, билкови чайове и 3-4 чаши домашно приготвена лимонада.

Препоръчително е да изпозлвате за детокс диетата си седмица, в която сте в отпуска. Много трудно би било да вършите нормално ежедневните си задължения с толкова намален прием на калории.

Ако се почувствате зле, прекратете веднага диетата.

Рецептата за нея е много проста – смесете 2 с.л. сок от прясно изцеден лимон, 300 мл. минерална вода, 2 ч.л. кленов сироп или или малко канела, както и щипка лют червен пипер.

А сега е време да пристъпим и към съществената част. Горе, кафявото бутонче.

Втора част

КоментариКоментари

гост ( преди 11 години )
На третия ден не бях мръднала,но на четвъртия бях -2кг.след това я спрях.По принцип имам мазна кожа (***,ч.точки,пъпчици) значително си подобри вида!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар