IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самоуверени и секси като Дженифър Анистън

28 август 2013 08 30

Учителката по йога на звездата разкрива тайната на позитивното ѝ излъчване

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън винаги изглежда в супер форма. Откакто стана звезда със сериала "Приятели" преди близо 20 години, тя не спира да се появява по кориците на списанията и да ни омайва със своята симпатична, лъчезарна усмивка, а косата и тялото ѝ винаги са безупречни.

Анистън е вече на 44 години, но манията на феновете по нея продължава с пълна сила. Медиите непрекъснато халюцинират, че тя е бременна, но както може да се види от последния ѝ филм „Сем. Милър“, тялото ѝ изглежда слабо и тонизирано, както обикновено, а бременността засега не е факт.

Всички знаем, че Джен от години се храни здравословно и тренира сериозно със своята йога инструкторка Манди Ингбер. Базираната в Лос Анджелис, Ингбер е работила с няколко големи знаменитости, включително Дженифър Лорънс, Кейт Бекинсейл, Хелън Хънт и Брук Шийлдс, но Анистън ѝ е една от любимките.

В телевизионно интервю за "U.S. News" Манди говори открито за работата си с Дженифър и за личните съвети, които ѝ е дала, по отношение на изявите ѝ на червения килим. Тя споделя, че основното, което Джен е искала, е да придобие умението да се чувства комфортно в тялото си.

„Джен наистина има добра естествена връзка с тялото си и мисля, че това си личи. Йогата ѝ помогна много да изгради този баланс и ловкост на движенията си." Ингбер разкрива, че преди и след тренировка Анистън яде сурови ядки. „Шепа бадеми, кашу или орехи. Те са силно питателна закуска. Препоръчала съм ѝ и добрата, старомодна закуска от нарязани ябълки поръсени с канела. Тя пие и много зелен чай, както и чай от жасмин. Залага и на фрешовете от зелени зеленчуци, които хидратират тялото. Също така яде кокосово мляко и мляко от бадем.“

Манди споделя, че Джен медитира всеки ден в продължение на 20 минути, а когато не е много заета и по 40. Освен това си правела списък на приоритетните нещата, които трябва да свърши всеки ден, като той ѝ помагал да се фокусира върху правилните неща.

„Тя съчетава йога практиката с танци и кардио. Всичко това ѝ позволява да държа главата си гордо изправена, тъй като е намерила баланс в живота си, точно защото намира време за себе си. Всеки човек трябва да намери време да медитира през деня. Просто да си направи малка пауза в натоварения си график и да направи няколко лесни йога -пози. Има такива, които могат да се правят и в седнало положение."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари