IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рамене като на Камерън Диас

30 март 2014 11 45

Какво прави актрисата, за да има толкова красиви и стегнати рамене и ръце

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар да мина 40-те, Камерън Диас все още е давана за пример като една от актрисите с най-секси тяло. Е да, вярно е, че тя не е раждала, но пък това не е причината фигурата ѝ да е безупречна. По-скоро тя я поддържа такава с куп различни тренировки.

Камерън кара сърф, плува, катери се и редовно посещава фитнеса. Освен това Диас тича спринтове с дължина от 1 миля (1,6 км).

Днес ще ри представим едно от любимите ѝ упражнения за горната част на тялото, с което вае красивите си ръце и рамене.

Подготовка:

За упражнението са ви необходими тежести – дъмбели, може бутилки с вода, а може и една щанга. Ако се спрете на две тежести, гледайте те да не са по-леки от 2,5-3 кг. С щангата също внимавайте, защото не е нужно да се правите на Херкулес, а и се изискват няколко повторения.

Изпълнение:

Застанете изправени като стъпалата ви трябва да са отдалечени едно от друго на ширината на раменете ви, дланите ви също. Вземете дъмбелите в ръце, като може да ги опрете един в друг.

Повдигнете тежестите на нивото на гърдите, като сгънете лактите встрани, задръжте за секунда и се върнете в изходна позиция. Направете между 12 и 15 повторения.

Починете 60 секунди и отново започнете с повторенията и така три пъти.

Бъдете постоянни и скоро ще видите резултата!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари