IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-подходящият спорт според зодията

29 март 2014 12 45

Към коя спортна област трябва да се насочи човек, в зависимост от своя зодиакален знак

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Както е известно, до голяма степен зодията определя характера на човек. Разбира се, не всички представители на овен, например, могат да се обединят под един общ знаменател. Факт е обаче, че те имат много общо помежду си. В много случаи и дори при взимането на важни решения хората се съобразяват със своя зодиакален знак, хороскоп и подреждането на планетите.

Любовта към спорта и желанието на човек да тренира зависи преди всичко от Слънцето и Марс. Слънцето е източник на енергия и живот, докато Марс показва индивидуалния начин на изразяване на всеки един от нас, насочените действия, както и желанието за победа. Планетата Марс също така е отговорна за физическата сила и издръжливост на всеки човек.

Имайки предвид всичко това, ето кои са най-добрите тренировки според зодията:

1. Овен. Физическата активност не е проблем за силните и енергични овни. Интензивните тренировки и състезания са най-подходящата форма на физическа активност за хората, родени под този зодиакален знак. Те трябва да опитат бойни изкуства, бокс или скално катерене.

2. Телец. За тази зодия всякакъв вид физическа активност е от полза, тъй като по този начин хората телци засилват своя метаболизъм. Представителите на този зодиакален знак предпочитат „леки дейности“ като ходене, голф или градинарство.

3. Близнаци. Най-добрите тренировки за близнаците са: джогинг, каране на колело, ски или аеробни упражнения. По този начин хората с тази зодия ще могат да запазят своите нива на нервна енергия под контрол.

4. Рак. Въпреки че ракът не е много енергичен, интензивните физически дейности могат да му помогнат да отслабне и в същото време да запази своето добро настроение. За представителите на зодия рак са подходящи: плуване, сърфинг, гмуркане и гребане.

5. Лъв. Лъвовете са пълни с енергия, затова понякога те дори прекаляват с физическата активност. Лъвът предпочита да бъде лидер в отборните спортове. За него са подходящи още тичането, тенисът, танците и гмуркането.

Снимка: Dreamstime

6. Дева. Разнообразната фитнес програма е идеална за девите. Те също така обичат бързите спортове като тениса или бадминтона. Хората с тази зодия харесват още голфа, ходенето или карането на колело.

7. Везни. Физическата активност е от съществено значение за везните, които обикновено имат бавен метаболизъм. Представителите на тази зодия не обичат интензивните физически упражнения и са склонни към по-заседнал начин на живот. Въпреки това те могат да бъдат много добри в тениса.

8. Скорпион. За скорпиона водните спортове като плуване, гмуркане или разходка с лодка са перфектни. Хората с тази зодия могат да се наслаждават също така на бокса и бойните изкуства, защото тези спортове изискват много енергия и са подходящи за агресивния им характер.

Снимка: Dreamstime

9. Стрелец. Стрелците са добри спортисти и оценяват конкуренцията. Представителите на тази зодия обикновено обичат да поемат рискове, затова екстремните спортове са им любими. Ето защо подходящи за тях са карането на ски и скалното катерене.

10. Козирог. Родените под този знак обикновено са отлични спортисти. Те обичат туризма, планинското катерене, тениса и голфа.

11. Водолей. Хората от тази зодия се упражняват най-добре, когато са в група. Те са отборни играчи и за тях е важно да има някакво социално взаимодействие, докато тренират. Водолеите трябва да се замислят за спортове като: волейбол, баскетбол и т. н.

12. Риби. Родените под този зодиакален знак напълно логично са привлечени от водните спортове. Рибите трябва да опитат гмуркане с шнорхел, плуване или воден балет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )