IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате талия като на Кейт Уинслет

23 април 2014 08 36

Актрисата не е фен на фитнеса

Кейт Уинслет; Снимка: Reuters

Кейт Уинслет; Снимка: Reuters

Кейт Уинслет никога не е била от жените, които могат да се видят на страниците на модните списания или по подиумите. Актрисата е от дамите, които се радват на по-заоблени форми, но в никакъв случай не спадат в графата „дебели“.

Всъщност трябва да признаем добрата фигура на Кейт само няколко месеца след раждането на нейното трето дете. Холивудската актриса показа страхотно тяло и най-вече страхотна талия, която по нищо не издава скорошното раждане. Каква е тайната на Кейт и как тя постига тази форма?

Преди време 38-годишната актриса опитала диета, назначена от натуропат с помощта на анализ на лицето. Звездата признава, че всъщност не е фен на фитнеса и личните треньори. Вместо тях, Кейт поддържа тялото с помощта на пилатес, малко тичане и DVD-та с тренировки. За пилатес актрисата отделя минимум 20 минути на ден.

И така, как да се сдобиете с талия като на Кейт Уинслет?

Упражнението завъртане с топка е чудесно за тази цел, тъй като с негова помощ се натоварват основните мускулни групи в областта на корема (най-вече косите коремни мускули). За да изпълните упражнението, трябва да легнете на пода, след това да свиете краката в колената си и да изправите горната част на тялото си. Хванете топката с две ръце и я завъртайте на едната и другата страна до тялото си. Топката трябва да докосва пода. Правете по 3 серии, като всяка включва между 10 и 15 повторения.

Ето и видеоклип, показващ нагледно упражнението:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
е тя след раждането... не вярвам да има перфектна талия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар