IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упражнения срещу целулит

27 юни 2014 12 41

На какво да наблягате във фитнеса, ако имате този проблем

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Неприятният целулит тормози почти всяка жена. При някои дами той почти не се забелязва, докато други имат доста по-изявена „портокалова кожа“. Всъщност целулитът представлява мастни натрупвания, намиращи се под кожата.

Изграждането на мускули може да направи целулита по-трудно забележим. Въпреки че портокаловата кожа никога не може да бъде премахната напълно, премахването на излишните мазнини от тялото, ще направи целулитът много по-малък.

Упражнения срещу целулит:

1. Кардио упражнения. Когато изгаряте повече калории, отколкото приемате, ще започнете да премахвате мастните натрупвания по тялото си. Тъй като кардио упражненията са много ефективни при изгарянето на калории, те могат да повлияят добре и върху целулита. Опитайте да вървите повече, да тичате или да карате колело.

2. Изкачвайте стълби. Изкачването на стълби изгаря поне 10 калории в минута. Освен това по този начин работите върху всички мускули и зони, които са склонни да имат най-много целулит.

3. Повдигане на краката. Различни упражнения за крака са най-хубавото нещо, което може да направите, за да тонизирате външните си бедра. Опитайте тези упражнения:

4. Клякания. Започнете с обикновени клякания, които ще изградят мускули в областта на бедрата и дупето. Започнете с 15 повторения, а когато чувствате, че сте напреднали, опитайте някои от комбинациите в следващия видеоклип:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Виктория ( преди 9 години )
нямат странични ефекти. аз пих от същия вид миналата година. общо взето ефекта наистина е добър. отслабваш без много да се зориш. но все пак това не означав че трябва да прекаляваш с храната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Петя ( преди 9 години )
как действат тези зърна от зелено кафе? има т ли страничин ефекти?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Сандра ( преди 9 години )
момичета,целулита е доста труден за премахване,затова аз лично съветва да спазваме хранителен режим. отскоро аз приемам и зърна от зелено кафе. много добре се чувствам.освен,че поотслабнах се чувствам и тонизирана.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )